Shop
HírekToplista
Egy rém modern család
követem

Hasonló sorozatok
Vígjáték
Malibu CountryHeartlandChuck Norris: Karate KommandosOne Mississippi

Egy rém modern család

Modern Family

Adatlap

Előző epizód
270 napja

tartalom

A hatvanas éveiben járó Jay nemrég vette feleségül a feleannyi idős, forróvérű, kolumbiai származású Gloriát. Ráadásul ezzel a nő első házasságából származó fia, Manny is a nyakába szakadt. Nem csoda, ha időnként nagypapának nézik. Jaynek egy lánya és egy fia van. Ez utóbbi neve Mitchell, aki mellesleg meleg, a párjával, Cameronnal most fogadtak örökbe egy vietnami kisbabát. Phil és Claire viszont már tizenöt éve együtt vannak, két lányuk és egy fiuk van. A férfin a kapuzárási pánik jelei mutatkoznak, és menő fejként próbál szót érteni kamaszodó gyerekeivel.

Szereplőgárda

Ed O'NeillJay Pritchett
Sofía VergaraGloria Delgado-Pritchett
Julie BowenClaire Dunphy
Ty BurrellPhil Dunphy

Új hozzászólás írásához jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Curacao862016. február 6., szombat 23:19
Modern Family (Modern család) - Tegnap éjszaka fejeztem be a 6-dik évadot! Imádom! :) Vicces, szórakoztató, sokszínű, valóban szórakoztató kikapcsolódás az egész családnak! Azt nem mondanám, hogy eredeti, mert újat nem mond, viszont tényleg minden benne van, ami kell a tökéletes sorozathoz. A lehető legsokoldalúbb bemutatása az emberi természetnek a legfontosabb dolgon, a családon keresztül!

Remélem, hogy hamarosan a 7-dik évad is látható lesz itthon tv-ben! :) Számomra egyedül talán Phil (karaktere) tenyérbemászó, és fájóan idegesítő (néha), de ettől függetlenül nagyon kedvelem a sorozatot! :) - A kedvencek sorrendben: Mitchell, Cameron, Gloria, Lily, Haley, Manny, Luke, Jay, Alex, Claire, Phil valamint Dylan, Sal, Andy, Pepper, Charlie bingham, Javier Delgado, Gil Thorpe

https://www.facebook.com/ModernFamily/

Facebook

Kövess bennünket!

Sorozat értékelése
8.6
1466.hely a toplistán
8 szavazat