Shop
HírekToplista

Csatorna

disney channel

Tangled: The Series (2017)
Tangled: The Series


Adatlap »
0 hozzászólás
Tangled: The Series

Bizaardvark (2016)
Bizaardvark

A zenés komédia két 12 éves lányról szól, Paige-ről és Frankie-ről, akik mindennapjaikat vicces dalok formájában adják elő és osztják meg a neten annak reményében, hogy egyszer nagy sztárokká válnak majd.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bizaardvark

Elena of Avalor (2016)
Elena of Avalor


Adatlap »
0 hozzászólás
Elena of Avalor

Milo Murphy's Law (2016)
Milo Murphy's Law


Adatlap »
0 hozzászólás
Milo Murphy's Law

Riley a nagyvilágban (2014)
Girl Meets World

Riley Matthews igyekszik megbirkózni a felső tagozat jelentette kihívásokkal. Legjobb barátnője, Maya sokkal magabiztosabb nála, apja történelmet tanít, az élete pedig meglehetősen bonyolult. Családja és barátai segítségével Riley próbálja megtalálni helyét a zavaros nagyvilágban.
Adatlap »
0 hozzászólás
Riley a nagyvilágban

Liv és Maddie (2013)
Liv and Maddie

Egy egypetéjű ikerpárról szól a történet. Liv, híres tévésztár, műsorának sugárzása nemrég ért véget. Maddie kiváló tanuló és kosárlabdajátékos, aki épphogy csak kezd népszerűvé válni, amj Liv vissza nem tér a wisconsini középiskolájukba és felkavarja at állóvizet, még annak ellenére is, hogy mindkét szülőjük az iskolában dolgozik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Liv és Maddie

Szófia Hercegnő (2013)
Sofia the First

Hogyan lesz egy átlagos kislányból csodált hercegnő? Milyen értékeket és tudást kell elsajátítania, hogy ne lógjon ki az udvarból, nem is beszélve a királyi etikett labirintusáról? Szófia, a Disney legfiatalabb hercegnője átlagos lányként éli mindennapjait Bűbáj Birodalomban egészen addig, amíg édesanyja férjhez nem megy a királyhoz. A kislány egy csapásra a királyi kastély lenyűgöző, ám sokszor érthetetlen világában találja magát, a mérhetetlen pompa és újdonsült mostoha testvérei, Amber és James társaságában. Szófia hercegnő története azonban akkor kezdődik, amikor elődjei meséje véget ér. Akkor, amikor megszokott életétől elszakadva helyt kell állnia a számára idegen királyi udvarban. Szófia élete egy csapásra megváltozik, amikor édesanyja feleségül megy Bűbáj Birodalom királyához. Az átlagos lány, Szófia egy pillantás alatt egy kastélyban találja magát anyukájával, új mostohaapjával, II. Roland Királlyal és mostohatestvéreivel, Amberrel és Jamesszel, ahol nem csak új családja, de az udvar elvárásainak is meg kell felelnie, mint újdonsült hercegnő. Az átlagos kislánynak meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, ezért hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova a mesevilág többi hercege és hercegkisasszonya is jár, és néhány jól ismert Disney hercegnő is felbukkan, mint például Hamupipőke. A kalandos és megkapó úton az átlagos kislány megtanul a királyi udvarban mozogni és hercegnőként viselkedni, miközben ugyanaz az elbűvölő, őszinte, bátor lány marad, aki mindenkire odafigyel és gondoskodik arról, hogy körülötte mindenki különlegesnek érezze magát.
Adatlap »
0 hozzászólás
Szófia Hercegnő

Az eb és a web (2012)
Dog with a Blog

Tyler és Avery újdonsült mostoha testvérek: Tyler népszerű, karizmatikus és jóképű srác, míg Avery az okos, mindig másokkal foglalkozó lány, aki lenézi a Tylerhez hasonló fiúkat. Az új család legnagyobb problémáját mégsem a testvérek civakodása, hanem kutyájuk okozza. Név szerint Stan, aki imádja új szeretteit, és "kutyafeletti" képességekkel igyekszik összetartani a hattagú családot és kezelni a civakodó testvérpár vitáit. Stan nem csak beszélni tud, de rendszeresen blogot is vezet, ahol részletesen beszámol családja történetéről. Különleges adottsága és emberi hobbija ellenére azonban ízig-vérig kutya, aki előszeretettel hozza a frászt a postásra, kergeti a farkát, rajong a pudlikért és persze nem szívesen barátkozik macskákkal. Chloe, a legkisebb testvér egy ízben meghallja beszélni a házi kedvencüket, de azt hiszi, az, hogy a kutyájuk beszél, teljesen normális dolog, szülei pedig meg vannak győződve, hogy Chloénak csak túl jó a képzelőereje.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az eb és a web

Rejtélyek városkája (2012)
Gravity Falls

A Pines ikrek, Dipper és Mabel különös rejtélyek nyomára bukkannak bohókás nagybátyjuk, Stan városában, ahol a nyári szünetet töltik. Gravity Falls egy kis elszigetelt észak-nyugati városka, ahol azonban semmi nem az, aminek látszik. A született kalandor Dipper, és az optimista energiabomba, Mabel egy rejtélyes újság után rájönnek, hogy Gravity Falls titkokat rejt. Miközben belevetik magukat a kutatásba, arra is rájönnek, hogy leginkább egymásra számíthatnak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rejtélyek városkája

Austin és Ally (2011)
Austin & Ally

Vígjáték sorozat, amely az ifjú dalszerző, Ally Dawson, és Austin Moon kapcsolatáról szól (utóbbi azzal vált híressé, hogy előadta és feltöltötte az internetre előbbi egyik dalát.) Austin és Ally minden erejükkel azon dolgoznak, hogy Austin népszerűségét fenntartsák, aki kifejezetten lázadó típus és sosem tartja be a szabályokat, meglehetősen éretlen, míg Ally sokkal konzervatívabb és öntudatosabb.
Adatlap »
0 hozzászólás
Austin és Ally

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók