Shop
HírekToplista

Diszlettervező

barbara cassel

Botrány (2012)
Scandal

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope. A Botrány egy krízis-kommunikációból élő cég életét mutatja be a Grace klinika alkotójának jóvoltából.
Adatlap »
0 hozzászólás
Botrány

Vegas (2012)
Vegas

A régi időkben járunk, amikor is Las Vegas városa napról-napra fejlődik. Sorra nyílnak a luxusszállodák és kaszinók a Strippen, és ezzel együtt egyre csak sokasodnak a bűnesetek is. A város polgármestere, Ted Bennett ezért felkéri régi katonatársát, Ralph Lamb-et, hogy vállaja el a serif-helyettesi posztot, és tegyen rendet végre Vegasban.
Adatlap »
0 hozzászólás
Vegas

Gyilkos elmék - Alapos gyanú (2011)
Criminal Minds: Suspect Behavior

A Gyilkos elmék: Alapos Gyanú thrillersorozatában egy különleges ügynökökből összeállított, elit viselkedéselemző csapat a bűnözők gondolkodásmódját követve igyekszik a következő bűntettek elébe vágni. Az egység főnöke, Sam Cooper (az Oscar?-díjas Forset Whitaker) titokzatos alak, aki 8 évre eltűnt z FBI kötelékéből, majd visszatérve egyből egy elitegység vezetője lett. Gina LaSalle (Beau Garrett) sokat próbált ügynök, különleges megfigyelőképességgel; Mick Rawson (Matt Ryan) volt SAS-es katona; John Sims ügynök, a "próféta" (Michael Kelly) hat évet töltött börtönben; Beth Griffith (Janeane Garofalo) az FBI kockázatelemzője alkotják a team-et; és hogy még ütőképesebbek legyenek, a Gyilkos elmékből már jól ismert Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) komputerboszorkány is segítségükre van.
Adatlap »
1 hozzászólás
Gyilkos elmék - Alapos gyanú

Az esemény (2010)
The Event

Mit teszel akkor, ha a tökéletesnek gondolt életed egyik napról a másikra fenekestől felfordul? A nyugodtnak hitt családi álomkép szertefoszlik, és az események középpontjában találod magad, miközben próbálod megmenteni életed szerelmét? Sean Walker (Jason Ritter) barátnője titokzatos eltűnése ügyében nyomoz, ám az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb összeesküvésére bukkan.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az esemény

Hung - Neki áll a zászló (2009)
Hung

Évekkel ezelőtt Ray Drecker (Thomas Jane) tehetséges sportoló volt a középiskolában, népszerűségnek örvendett, és - legalábbis látszólag - sikeres jövő előtt állt. Ma azonban középkorú középiskolai tanárként és az iskolai kosárlabdacsapat edzőjeként alulfizetett, biztosítása nincs, és teljesen magába roskadt, húsz évi házasság után ugyanis felesége, Jessica (Anne Heche) lelépett a bőrgyógyászával. Majd miután egy tűzvész során csaknem teljesen leégett a szüleitől örökölt, és amúgy is "lepukkant" detroiti otthona, Ray elérte élete abszolút mélypontját. A magányos, végletekig elkeseredett férfi mégiscsak megtalálja a kiutat, hiszen a megoldás mindig is ott volt 10 centire az övcsatjától délre. A „legbecsesebb vagyontárgyából” kovácsol előnyt, de ne higgyük, hogy már az óvodában is óvszer volt a jele…
Adatlap »
0 hozzászólás
Hung - Neki áll a zászló

Terepen (2009)
Southland

Nyers és hiteles bepillantást nyerhetünk a Los Angeles-i rendőrség mindennapjaiba, ebben a sorozatban, amit végig speciális kézi kamerával filmeztek, akcióközelből. Malibu tengerpartjaitól, kelet LA utcáin át követhetjük nyomon a zsaruk, a bűnözők, az áldozataik és családjaik nem éppen unalmas életét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Terepen

Elsőszámú ellenségem (2008)
My Own Worst Enemy

Henry Spivey nappal egy átlagos férfi, átlagos munkával, ám éjszaka, amikor az átlagos emberek már nyugovóra térnek, számára egy másik élet kezdődik. Egy kísérleti program keretében ugyanis meghasonlott személyiséggé tették. A másik énje neve Edward Albright és a titkosszolgálatnál dolgozik. Henry persze nem tud Edward létezéséről, azonban valami hiba kerül a rendszerbe, amelynek következtében Edward életében találja magát.
Adatlap »
0 hozzászólás

Édes, drága titkaink (2007)
Dirty Sexy Money

New York egyik leggazdagabb családja a Darlingoké. Ők képviselik a pénzt és a hatalmat. Mindezek megszerzése és megtartása számos sötét és rejtegetni való eseményt kapcsol a család múltjához és jelenéhez, nem beszélve az ellenségek folyton gyarapodó számáról. E kiemelkedő família botrányokban és sötét játszmákban bővelkedő történetéhez parádés szereposztás is párosul.
Adatlap »
0 hozzászólás
Édes, drága titkaink

Nyomtalanul (2002)
Without a Trace

Az eltünt személyek felkutatásával foglalkozó FBI ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Az egyes epizódok egy-egy személy eltűnése körül forognak és hatalmas a versenyfutás az idővel, hiszen a tapasztalatok szerint ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei rohamosan csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem is a Helyszínelők-féle precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és hozzátartozók gondos kikérdezése segítségével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint eltűnésükhöz vezető útját.
Adatlap »
1 hozzászólás
Nyomtalanul

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók