Shop
HírekToplista

Diszlettervező

maria nay

The Last Tycoon (2016)
The Last Tycoon


Adatlap »
0 hozzászólás
The Last Tycoon

Underground (2016)
Underground


Adatlap »
0 hozzászólás
Underground

A kör bezárul (2013)
Full Circle

A történet párbeszédeken keresztül 11 olyan ember kapcsolatrendszerét mutatja be, akik bár nem is tudnak róla, de életük szorosan összekapcsolódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kör bezárul

Feltámadtak (2013)
Resurrection

A 8 éves amerikai Jacob egyedül ébred egy kínai rizsföldön bármiféle irat nélkül, és fogalma sincs, hogy miként került egy ilyen távoli helyre. Csak arra emlékszik, hogy az otthona a Missouriban található Arcadia. Amikor egy bevándorlási ügynök, Martin Bellamy elviszi őt szülővárosába, a régi családi házban egy idős házaspárt találnak, akik több mint 30 éve veszítették el Jacob nevű gyermeküket egy balesetben. Bár külsejük alaposan megváltozott, Jacob mégis felismeri bennük saját szüleit. A döbbent család megpróbálja feltárni ezt az érthetetlen rejtélyt, amiben Fred Langston seriffre is számíthatnak, akinek a felesége 30 évvel ezelőtt szintén megfulladt, miközben próbálta megmenteni Jacob életét. Ám a fiú, aki az elhunyt Jacobnak vallja magát, olyan titkokkal van tisztában saját halálával kapcsolatban, amelyet senki más nem ismerhet – titkokkal, amelyeknek Fred lánya, Maggie jár utána, és amelyek végül igaznak bizonyulnak. Amikor további rejtélyes idegenek érkeznek Arcadiába a városka hamarosan megtudja, hogy nem Jacob az egyetlen visszatérő.
Adatlap »
0 hozzászólás
Feltámadtak

Született szobalányok (2013)
Devious Maids

Mexikói formátum alapján készült szappanopera jellegű sorozat, amely négy szobalányt követ nyomon, akik álmaikat igyekeznek valóra váltani, miközben a Beverly Hills-i gazdagok és szépek otthonaiban dolgoznak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Született szobalányok

Elfelejtve (2009)
The Forgotten

Van egy hálózat, a neve: Forgotten Network. Ha a rendőrség csődöt mond, akkor lép akcióba a Forgotten csapat. Civil önkéntesek, akik Amerika-szerte tagjai a hálózatnak, névtelen áldozatok személyazonosságait kutatják. Olyanokét, akiket régen elfeledtek és nem hiányoznak senkinek. A csapat élén álló Alex Donovan exrendőrt, Christian Slater alakítja. A sorozat atyja az Emmy-díjas producer, Jerry Bruckheimer. Alex, Lindsey, Candace, Walter, Tyler azon önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendőrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával keljen eltemetni. Ezúttal egy fiatal diáklány holttestét találják meg, és a rendőrség tehetetlen. Semmilyen nyomot nem talál az ügy kapcsán így azt is képtelenek megállapítani, hogy egyáltalán ki az áldozat. A csapat egészen új nyomokon indul el és végül nemhogy az áldozatra, de a tettes kilétére is fény derül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Elfelejtve

Deadwood (2004)
Deadwood

A westernsorozat a Dakota államban lévő Deadwood városában játszódik. Deadwood olyan helyen helyezkedik el, amely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Ennek megfelelően itt nem érvényesek a szövetségi törvények. A területet 1868-ban, a dakota sziú indiánokkal Fort Laremie-ben, "örök időkre" kötött szerződés értelmében az oglala törzs számára jelölték ki. A Black Hills a dakota indiánok szent földje volt, ám a kapzsi telepeseket ez a legkevésbé sem érdekelte. Az arany hírére aranyásók ezrei lepték el a területet, ők alapították a várost 1876-ban. Az indiánokkal való összetűzések háborúhoz vezettek, amelyben az egyesült sziú, sájenn és arapahó törzsek a híres Little Big Horn-i csatában megsemmisítették a Custer tábornok vezette 7. Lovasezred jelentős részét. 1876 nyarára már tízezer főnyire duzzadt az illegálisan épült város lakossága. Az emberek aranyásásból és szerencsejátékból próbáltak meggazdagodni. Ekkor kezdődik a történet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Deadwood

New York-i helyszínelők (2004)
CSI: NY

A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. Sokoldalú, munkamániás partnerével, Stella Bonasera nyomozóval, rajonganak munkájukért a sosem alvó, kemény és dinamikus városban.
Adatlap »
1 hozzászólás
New York-i helyszínelők

A szökevény (2000)
The Fugitive

Dr. Richard Kimble, a lelkiismeretes sebész egy nap arra ér haza, hogy feleségét megtámadta egy férfi. Dr. Kimble kétségbeesetten a felesége védelmére kel, és dulakodás közben letépi a férfi műkarját, de a támadónak sikerül elmenekülnie. Kimble ekkor haldokló feleségén próbál segíteni, de minden igyekezete hiábavaló, s a helyszínre érkező Philip Gerard felügyelő letartóztatja a szerencsétlen orvost, akit hamarosan felesége meggyilkolásáért halálra ítélnek. Amikor a felügyelő kíséretében Kimble-t börtönbe szállítják, egy váratlan baleset lehetővé teszi, hogy elmeneküljön, s ezzel egy olyan, az Egyesült Államok egészére kiterjedő hajsza veszi kezdetét, melyben a felügyelő Kimble-t üldözi, a halálraítélt pedig az egykarú embert...
Adatlap »
0 hozzászólás

Flipper legújabb kalandjai (1995)
Flipper

Flippper, a kis delfin állandóan különös kalandokba keveredik. Barátait sokszor megmenti, néhányszor pedig neki kell segítség. Akárhogy is alakul, mindig megoldják a gondokat.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók