Shop
HírekToplista

Diszlettervező

tedd kuchera

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Suttogók (2015)
The Whispers

A Földet a számunkra legfájóbb módon, a gyermekeinken keresztül megszállják az idegenek. Feltett szándékuk, hogy az akaratlanul őket segítő gyerekek segítségével elpusztítsák az emberiséget. Megindul tehát a versenyfutás az idővel: még az előtt fel kell tudnunk venni a harcot ezzel a láthatatlan ellenséggel, mielőtt túl késő lenne.
Adatlap »
0 hozzászólás
Suttogók

Wayward Pines (2015)
Wayward Pines

A történet szerint Ethan Burke (Matt Dillon) titkosszolgálati ügynök azzal a küldetéssel érkezik az Idaho Államban található Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két eltűnt szövetségi ügynököt. Ám minden egyes lépés, amely Ethant közelebb viszi az igazsághoz, eltávolítja korábbi hétköznapi életétől, feleségétől és gyermekétől, mígnem kénytelen lesz szembenézni a szörnyű valósággal, hogy talán soha nem jut ki élve a városból.
Adatlap »
0 hozzászólás
Wayward Pines

Gyilkosság (2011)
The Killing

Sarah Linden nyomozó arra készül, hogy új életet kezdjen kisfiával együtt egy új városban egy új férfi oldalán, amikor utolsó munkanapján egy erőszakos bűncselekmény helyszínére hívják. Holttest ugyan nincs, csak egy véres női pulóver és egy Stan Larsen nevére szóló bankkártya nyomán indulhat el Linden nyomozó és utódja, a gyilkossági csoporthoz a kábítószeresektől frissen átkerült Stephen Holder. Kiderül, hogy Larsen 17 éves lánya, Rosie nem a barátnőjénél töltötte a hétvégét, ahogy a szülei tudták, vagyis péntek este óta senki sem tud a hollétéről. A rendőrség nyomozásától függetlenül a szülők, Mitch és Stan is lázas keresésbe kezdenek lányuk után...
Adatlap »
0 hozzászólás
Gyilkosság

Csillagkapu: Univerzum (2009)
SGU Stargate Universe

Az idegen bolygón lévő Icarus Kutatóbázison Dr. Nicholas Rush csapata a Csillagkapuk 9. ékzárán dolgozik, méghozzá Everett Young ezredes ideiglenes parancsoksága alatt. Mikor a Csillagkapu Program Nemzetközi Felügyelete (rövidítve IOA) Armstrong szenátor vezetésével vizsgálóbizottságot küld a bázisra, a bolygót megtámadja egy idegen faj, és az egyetlen menekülési útvonal a Csillagkapun keresztül vezet, amely azonban nem a Földre viszi vissza őket, hanem a 9. ékzárral a Destiny-re, a Kapuépítők ősi csillaghajójára. A Destiny automatikusan elindul és folytatja soha véget nem érő küldetését az univerzum legmélyének felderítésére.
Adatlap »
0 hozzászólás
Csillagkapu: Univerzum

Sötét angyal (2000)
Dark Angel

A történet főszereplője egy törékeny külsejű, szinte még kislányos, de nem mindennapi képességekkel megáldott nő, Max, aki a közeljövő sötét világában a saját múltját akarja kibogozni, miközben bujkálnia kell üldözői elől, akik életre-halálra vadásznak rá...
Adatlap »
0 hozzászólás

Álomjárók (1997)
Sleepwalkers

Dr. Nathan Bradford neuropszichológus szakterülete az álomkutatás. Ezt eddig ismeretlen, rejtélyes emberi tudatzónát tárja fel most a Sleepwalkers - Álomjárók sorozata. Nathan a legkiválóbb pszichológusokból és alváskutatókból álló csapatával modern korunk új hősei. A kutatócsoport alvó emberek elmélyébe behatolva megfejti azokat a titkokat, melyek álmainkban kísértenek és alapjaiban határozzák meg ébrenlétünk fizikai és mentális állapotát is.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók