Shop
HírekToplista
Lucifer
követem

Hasonló sorozatok
Fantasy
AlkonyzónaWynonna EarpTeliholdShadowhunters: The Mortal Instruments

Lucifer

Lucifer

2. évad

s02e18  The Good, the Bad, and the CrispyThe Good, the Bad, and the Crispy
s02e17  Sympathy for the GoddessSympathy for the Goddess
s02e15  Deceptive Little ParasiteDeceptive Little Parasite
s02e10  Quid Pro HoQuid Pro Ho
John Decker-nek, Chloe apjának gyilkosának tárgyalásán Charlotte a kirendelt védőügyvéd. Azonban ez mind a tervének a része, hogy Chloe-t Lucifer ellen fordítsa. Mindeközben, Dan rájön, hogy Charlotte kihasználta őt.
s02e09  OtthontalanulHomewrecker
A Lux új tulajdonosa porig akarja rombolni az épületet, míg Chloe és Lucifer a régi tulaj meggyilkolása ügyében nyomoz. Mindeközben, Amenadiel és Maze rájön Charlotte tervére, miért akarja felbosszantani Lucifer-t.
s02e08  Kés, villa, olló, gyerek kezébe nem valóTrip to Stabby Town
Egy gyilkos ellopja Azrael Pengéjét és arra használja, hogy embereket öljön vele. Lucifer felkeresi Ella-t, hogy segítsen megtalálni a tettest.
s02e07  Kis manóMy Little Monkey
Tíz év után a férfit, aki agyon lőtte Chloe édesapját, kiengedik a börtönből és nyomban holtan találják. Chloe-t összeférhetetlenség miatt leveszik az ügyről, így Dan nyomoz a gyilkosság után, míg Lucifer árnyékként követi őt, hogy kideríts Dan titkait.
s02e06  MonsterMonster
Miután megöli bátyját, Lucifer a bűntudatát Chloe-nak mondja el legújabb ügyük közben. Maze játszadozik Trixie-vel, míg Amenadiel megpróbál összejönni Charlotte-tal.
s02e05  WeaponizerWeaponizer
Chloe és Lucifer egy mozisztár halála ügyében nyomoznak, mialatt Uriel Charlotte-ot keresi.
s02e03  Sin-EaterSin-Eater
Lucifer és Chloe megpróbálnak felderíteni két gyilkosságot, melyekben egy közösségi internetes oldal is érintett. Mindeközben, Maze Amenadiel-hez fordul segítségért, míg Dan egy döntést hoz a Chloe-val való házassága kapcsán.
s02e02  Liar, Liar, Slutty Dress on FireLiar, Liar, Slutty Dress on Fire
Miután Lucifer anyja egy meggyilkolt ember bőrében bukkan fel újra, így Lucifer azt gyanítja ő állhat másik két gyilkosság mögött. Mindeközben, Lucifer megbízza Maze-t, hogy tartsa szemmel az anyját, míg Amenadiel elnézést kér Linda-tól, amiért visszaélt a bizalmával.
s02e01  Everything's Coming Up LuciferEverything's Coming Up Lucifer
Lucifer figyelmét megosztja egy új gyilkossági ügy Chloe-val, valamint az anyja szökése a Pokolból. Mindeközben, Amenadiel megpróbálja megállítani Lucifert, miután Maze eltűnik.

Facebook

Kövess bennünket!

Sorozat értékelése
0
Nincs a toplistán
0 szavazat