Shop
HírekToplista
Csajok
követem

Hasonló sorozatok
Vígjáték, Dráma
Szívek doktoraDear White PeopleLiv és MaddieDerek

Csajok

Girls

Hír

Kódolatlan hétvége az HBO3-on február 18. és 20. között

Csajok, Együttlét és Válás maraton, Hatalmas kis hazugságok és Megborulva premier - Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól!

Csajok - Lena Dunham sorozata február 13-tól az HBO GO-n és az HBO-n

Február 13-án utoljára találkozhatunk Hannával és barátaival, hiszen hat évad után véget és Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata, a Csajok.

Hétfőtől visszatérnek a Csajok az HBO-ra!

​Az HBO mozicsatorna egyik sikerszériája a Csajok. Az Emmy és Golden Globe díjas vígjátéksorozat néhány, a húszas éveiben járó barátnő mozgalmas hétköznapjait követi nyomon New Yorkban és azon kívül. A most látható negyedik évadban sem lesz hiány váratlan – vidám vagy éppen torokszorító – fordulatokban.

Forog a Csajok negyedik évada

Az ​HBO meglehetősen vicces módját választotta annak, hogy tudassa a rajongókkal, kezdetét vette Lena Dunham sorozata, a Csajok negyedik évadának forgatása.

Csajok - 2015-ben érkezik a negyedik évad

Amerikában (Pasadenában) jelenleg is zajlik az amerikaiak egyik legnagyobb tévés eseménye, a TCA Press Tour, ahol tegnap az HBO sorozatairól: a Boardwalk Empire - Gengszterkorzóról, a Csajokról és a Trónok harcáról tudhattunk meg némi friss információt.

Csajok - Újabb előzetesen a harmadik évad

Hannah (Lena Dunham), a húszas évei elején járó, New Yorkban élő lány története az HBO saját gyártású, Emmy-díjas, vígjátéksorozatának harmadik évadjával folytatódik.

Újabb előzeteseken az Emmy-díjas sorozat, a Csajok harmadik évadja

A húszas évei elején járó, New Yorkban élő Hannah (Lena Dunham) története januárban az HBO saját gyártású, Emmy-díjas vígjátéksorozatának harmadik évadjával folytatódik.

Poszteren a Csajok 3. évadja

Az első előzetes után végre megérkezett a harmadik évad első plakátja is az HBO saját gyártású, Emmy-díjas vígjátéksorozatához, a Lena Dunham által megformált Hannah hétköznapjait elmesélő történethez, a Csajokhoz, mely január 12-én folytatódik a tengerentúlon.

Csajok - A harmadik évad első előzetese

Januárban az HBO mozicsatorna saját gyártású, Emmy-díjas vígjátéksorozatának harmadik évadával tér vissza a képernyőre Lena Dunham.

Facebook

Kövess bennünket!

Sorozat értékelése
9.0
893.hely a toplistán
2 szavazat
Sorozat galéria
Jelenetképek
Csajok galéria
Csajok galéria
Csajok galéria
Csajok galéria
Csajok galéria
Csajok galéria