Shop
HírekToplista
Az ellenállás városa
követem

Hasonló sorozatok
Akció, Dráma, Sci-fi
Last Resort - A belső ellenségAlfákAlias3%

Az ellenállás városa

Defiance

Hír

Defiance - Még egy promó kezdés előtt

Holnap a második évaddal folytatódik Az ellenállás városának története az amerikai SyFy csatornán, mely vélhetően az utolsó új, premier előttre tervezett promót publikálta visszatérő sorozatához.

Új előzetes Az ellenállás városa második évadjához

Június 19-én a második évaddal folytatódik az egykori St. Louis romjaira épült Defiance város története, Az ellenállás városa, melyhez újabb félperces promót publikált a sorozatnak otthont adó SyFy csatorna.

Az ellenállás városa - A második évad harmadik promója

Az egykori St. Louis romjaira épült Defiance város törvényőre, Joshua Nolan (Grant Bowler) és nevelt lánya, Irisa Nyitra (Stephanie Leonidas) története, Az ellenállás városa július 19-én a második évaddal folytatódik.

Az ellenállás városa - A második évad első promói

Június 19-én a második évaddal folytatódik az egykori St. Louis romjaira épült Defiance város törvényőre, Joshua Nolan (Grant Bowler) és nevelt lánya, a földönkívüli Irisa Nyitra (Stephanie Leonidas) története, vagyis a SyFy csatorna sci-fije, Az ellenállás városa.

Júniusban folytatódik Az ellenállás városa

​Júniusban a második évaddal folytatódik az amerikai ​SyFy kábelcsatorna sci-fije, Az ellenállás városa, mely Joshua Nolan, az egykori St. Louis romjaira épült Defiance város törvényőre és nevelt lánya, a földönkívüli Irisa Nyitra túlélésért és a rend fenntartásáért folytatott küzdelmének történetét meséli el.

Mai sorozatpremierek: Az ellenállás városa és King & Maxwell

A mai este folyamán ismét két idei újonc mutatkozik be a hazai csatornákon.

A SyFy máris berendelte a Defiance 2. évadát

Habár a Defiance-ből még csak négy epizód került kisképernyőre, a SyFy maximálisan elégedett a sci-fi sorozat által produkált nézettségi mutatókkal.

Facebook

Kövess bennünket!

Sorozat értékelése
7.9
2926.hely a toplistán
7 szavazat