Shop
HírekToplista

Jelmeztervező

carla hetland

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Gracepoint (2014)
Gracepoint


Adatlap »
0 hozzászólás
Gracepoint

Őslények kalandorai: Új világ (2012)
Primeval: New World

Az idő szövetén keletkezett lyukaknak köszönhetően Vancouver utcáin veszélyes őslények bukkannak fel. A kanadai kutatócsapat az ősragadozók üldözésére indul. Eddig ismeretlen jelenségnek köszönhetően lyukak keletkeztek az idő szövetén, így az elmúlt korok teremtményei átléphetnek mai világunkba is. Az őslények közt akad vérengző, rejtélyes, érdekes, veszélyes, szelíd, kicsi és óriás, mégis egy közös van bennük: nem a mi időnkben élnek. Megjelenésük vajon felforgatja a történelmet? Túlélik-e az emberek a fenyegető, rivális fajok megjelenését? Ám van egy még húsbavágóbb kérdés: ha legközelebb kilépünk az utcára, vajon egy velociraptor néz majd velünk farkasszemet? Evan Cross feltalálóra és csapatára vár a feladat, hogy Vancouver lakóit megvédje az elszabadult őslényektől. Az első évad során a csapat tagjai egyre jobban megismerik az ősállatok természetét, és kiderítik, hogy milyen eszközökkel lehet küzdeni ellenük. Lassanként az időben keletkezett lyuk természetére is fény derül. A közös ellenséggel való küzdelem során új barátságok és szerelmek szövődnek. A Primeval: New World az angol Primeval World anyasorozat mintájára készült.
Adatlap »
2 hozzászólás
Őslények kalandorai: Új világ

Jake 2.0 - A tökéletes ügynök (2003)
Jake 2.0

Jake Foley az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal egyik laboratóriumában dolgozik számítógép-karbantartóként. Egyik nap egy ipari kémkedés miatt kitört lövöldözés közepén találja magát az egyik titkos laboratóriumban. Egy üvegcserép megsebzi a karját, és a titkos katonai kísérlet tárgya, a nanit, vérkeringésén keresztül beépül szervezetébe, s Jake ettől a perctől kezdve egy szuperkatona képességeivel rendelkezik. Vaughn, az ipari kém szeretné megszerezni Jake-et, a Hivatal pedig vele szeretné folytatni a kísérleteket. Vaugh kezéből végül a Hivatal menti ki a fiút és a barátnőjét, így Jake belemegy az együttműködésbe a kormánnyal.
Adatlap »
0 hozzászólás

Undercover - A titkos csapat (2001)
UC: Undercover

A szövetségi hivatal különleges bűnelhárító egysége a legkülönbözőbb feladatokat kapja: bankrablók után nyomoznak, kokainbárókkal és terroristákkal számolnak le, kémekkel szállnak szembe és ékszertolvajokat csípnek fülön. A sorozat epizódjai élethűen mutatják be azt a macska-egér játékot, amelyet a civilruhás nyomozók folytatnak a bűnözőkkel szemben.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók