Shop
HírekToplista

Jelmeztervező

christine peters

A jövő ügynöke (2014)
Intelligence

Az Egyesült Államok internetes bűnüldözési ügyosztálya egyetlen, különleges képességgel rendelkező ügynökre épül, akinek egy microchippet ültettek az agyába, így hozzáfér a teljes elektromágneses spektrumhoz. Gabrielaz első ember, aki implantátumán keresztül egyenesen képes kapcsolódni az információs világsztrádához, korlátlanul elérhető számára az internet, WiFi, telefon vagy bármilyen műholdas információ. Képes bármilyen adatbázisba betörni és információkat szerezni annak érdekében, hogy megvédje az országot az ellenségeitől. Főnöke és mentora Lillian Strand igazgatónő, aki rendkívülő szókimondó és nyomon követi az egysége minden lépését. Strand egy Riley Neal nevű titkosügynököt rendel Gabriel melllé, hogy megvédje őt a veszélyes helyzetektől, amelyeket nagyrészt saját meggondolatlan, kiszámíthatatlan cselekedeit okoznak. A Cybercom képzett csapatának tagjai még a két szövetségi nyomozó, Chris Jameson és Gonzalo “Gonzo” Rodriguez, valamint a chip megalkotója, Dr. Shenendoah Cassidy, akinek fia, Nelson féltékeny Gabrielre apja életében betöltött szerepe miatt.
Adatlap »
0 hozzászólás
A jövő ügynöke

A folyó (2012)
The River

"A folyó" izgalmas thriller-sorozatában Emmet Cole, a népszerű tévés természettudós útra kel, hogy a vadonban készítse el minden idők legsikeresebb tévéműsorát. Amikor Dr. Cole eltűnik az Amazonas-medence dzsungelének mélyén, felesége, Tess, fia, Lincoln és filmes stábja is keresésére indul a sötét rejtélyekkel teli, ismeretlen őserdőbe.
Adatlap »
0 hozzászólás
A folyó

Dzsungeldokik (2011)
Off the Map

A producerek Shaonda Rhimes, Jenna Barns és Betsy Beers (a Grace kilnika és a Doktor Addison producerei) most egy felemelő orvosi drámát hoztak létre, mely feltárja meddig kell és lehet elmenni a gyógyulás érdekében. Hat útját vesztett orvos a világ végére is elmegy, hogy a végsőik harcolva kiderítsék, vajon miért játszik ilyen fontos szerepet az életükben az orvoslás.
Adatlap »
0 hozzászólás
Dzsungeldokik

Hazudj, ha tudsz! (2009)
Lie to Me

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amit a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Calnak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni.
Adatlap »
3 hozzászólás
Hazudj, ha tudsz!

Trinity kórház (2009)
Hawthorne

Christina Hawthorne a Richmond Trinity kórház főnővére. Nem könnyű az élete, a férjét pont egy éve veszítette el, kamasz lánya pedig sűrűn bajba kerül az iskolában. Ám az egyedülálló anya mindennél jobban szereti a munkáját, és ez átsegíti az összes nehézségén...
Adatlap »
0 hozzászólás
Trinity kórház

Rejtélyek városa (2005)
Invasion

Miután Homestead egy hurrikán hatalmas pusztítása után szinte minden kapcsolatát elveszti a külvilággal, furcsa események következnek. Russell lánya a vihar közben különös fényeket lát az égen, a víz irányában. A vihar másnapján Marielt meztelenül találják egy tóban, de arra, hogy hogyan került oda és mi történt előző este nem emlékszik. Későbbiekben furcsa változások mennek benne végbe. Férje, Underlay sheriff karantént rendel el a város felett.És a rejtélyek csak folytatódnak...
Adatlap »
0 hozzászólás
Rejtélyek városa

Sleeper Cell - Terroristacsoport (2005)
Sleeper Cell

Darwyn Al-Sayeed, FBI ügynök új titkos bevetésre indul. Vállalta, hogy újabb terrorista sejtbe beépülve az Al-Qaeda belső köreibe jut. Ezalatt Faris al-Farik minden eddiginél nagyobb veszély forrása, még az Egyesült Államok foglyaként is...
Adatlap »
0 hozzászólás

Isteni sugallat (2003)
Joan of Arcadia

Joan Girardi egy átlagosnak látszó tinédzserlány, akinek egyelőre még nem jutott ideje arra, hogy személyiségét kiterjessze, és életének céljáról komolyabban elmélkedjen. Egészen mostanáig! A sorsa meg van pecsételve, ő ugyanis nem más, mint az Orleans-i szűz, Jean D'Arc reinkarnációja. Ez itt azonban a XXI. század, ahol pokoli feladat a Jó szolgálatában állni.
Adatlap »
0 hozzászólás
Isteni sugallat

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

A szökevény (2000)
The Fugitive

Dr. Richard Kimble, a lelkiismeretes sebész egy nap arra ér haza, hogy feleségét megtámadta egy férfi. Dr. Kimble kétségbeesetten a felesége védelmére kel, és dulakodás közben letépi a férfi műkarját, de a támadónak sikerül elmenekülnie. Kimble ekkor haldokló feleségén próbál segíteni, de minden igyekezete hiábavaló, s a helyszínre érkező Philip Gerard felügyelő letartóztatja a szerencsétlen orvost, akit hamarosan felesége meggyilkolásáért halálra ítélnek. Amikor a felügyelő kíséretében Kimble-t börtönbe szállítják, egy váratlan baleset lehetővé teszi, hogy elmeneküljön, s ezzel egy olyan, az Egyesült Államok egészére kiterjedő hajsza veszi kezdetét, melyben a felügyelő Kimble-t üldözi, a halálraítélt pedig az egykarú embert...
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók