Shop
HírekToplista

Jelmeztervező

emma fryer

Riviera (2017)
Riviera


Adatlap »
0 hozzászólás
Riviera

SS-GB (2017)
SS-GB


Adatlap »
0 hozzászólás

River (2015)
River


Adatlap »
0 hozzászólás

Grantchester (2014)
Grantchester


Adatlap »
0 hozzászólás
Grantchester

The Tunnel (2013)
The Tunnel

Nagyrészt Folkestone és Calais városában járunk, ahol Karl Roebuck és Elise Wassermann nyomozók egy francia politikus halálának ügyében nyomoznak. Megdöbbentő felfedezést tesznek a helyszínen, és a páros kénytelen közös munkára adni fejét, hogy kézre kerítsék a sorozatgyilkost, akit személyes ambíciói vezérelnek.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Tunnel

The Fades (2010)
The Fades

Egy tinédzser fiút apokaliptikus rémálmok gyötrik, melyeket senki sem tud megmagyarázni. És ha még ez önmagában nem lenne elég: mindenütt halottak szellemeit látja..
Adatlap »
0 hozzászólás
The Fades

Vexed (2010)
Vexed

Két detektív, társak a bűnüldözésben, mégsem lehetnének különbözőek. Az egyikük semmi másra se tud gondolni, csak a szexre és született pancser, mégsem fogy ki sosem a szerencséből. Másikuk a nagykönyv szerint játszik, és igazán tehetséges, mégsem igazán sikeres vagy boldog. Kettejük nyomozásait követhetjük nyomon, sajátosabbnál is sajátosabb angol humorral fűszerezve.
Adatlap »
0 hozzászólás

Az ipari világ hét csodája (2003)
Seven Wonders of the Industrial World

Találkozás az ipari kor legcsodálatosabb úttörőivel. Lángoló ambícióik, túlzó álmaik, a nagy elmék összecsapását kísérő szenvedély és rivalizálás bemutatásán keresztül megismerhetjük az ipari forradalom hét jelentős alkotásának történetét. Látványos számítógépes grafika segítségével a következő hét alkotással ismerkedhetünk meg: a Great Eastern gőzhajó, a londoni csatornahálózat, a Bell-sziget világítótornya, az amerikai transzkontinentális vasút, a Panama-csatorna, a Hoover-gát és a Brooklyn-híd.
Adatlap »
0 hozzászólás

A néma szemtanú (1996)
Silent Witness

Amikor Sam Ryan professzor és egykor örökbe adott fia újra egymásra talál, a nő rájön, hogy fiát rablással vádolják. Sam visszaköltözik Észak-Írországba, hogy fia közelében lehessen, és ezzel megüresedik a Törvényszéki Pszichológia professzorának széke. Nyilvánvaló, hogy két kollegája, Dr. Leo Dalton és Dr. Harry Cunningham a poszt várományosai - de vajon melyiküket választják? És hogyan hat majd mindez a barátságukra? A felfordulás ellenére, ami Sam távozása után alakult ki, nem csökken a beérkező esetek száma, azonban most másra vár az feladat, hogy megőrizzék, Sam erkölcsi világképét, miszerint minden tetem megérdemli, hogy kinyomozzák a történetét. Emilia Fox is csatlakozik a szokásos csapathoz Nikki Alexander, a patológus gyakornok szerepében. A csinos és elszánt archeopatológus nagyban különbözik a szokásos tudósoktól.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók