Shop
HírekToplista

Jelmeztervező

mary jane fort

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Do No Harm (2013)
Do No Harm

Egy zseniális idegsebész mindennapi küzdelmei saját 'gonosz' énje ellen, orvosdráma Jeckyll és Hyde stílusban.
Adatlap »
0 hozzászólás
Do No Harm

Awake (2012)
Awake


Adatlap »
0 hozzászólás
Awake

Whitney élete (2011)
Whitney

A szarkasztikus humorú amerikai humorista, Whitney Cummings saját élete alapján írt szituációs komédiasorozata egy házasságfóbiás fényképészlányról és annak rendkívül megértő barátjáról.
Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney élete

Shark - Törvényszéki ragadozó (2006)
Shark

A magánéleti problémái és egy félresikerült ügye miatt Sebastian Stark úgy dönt, hogy elege van a védőügyvédi hívatásából, ezért felmond a munkahelyén. Miközben új állás után néz, szinte az ölébe hullik a lehetőség: felajánlanak neki ugyanis egy igazgatói pozíciót a D.A. nevű szervezet bűnügyi egységénél. Ám a kezdeti lelkesedése azonnal alábbhagy, amikor kiderül, hogy a munkájában csupa zöldfülű újoncokkal lesz körülvéve.
Adatlap »
1 hozzászólás
Shark - Törvényszéki ragadozó

Vak igazság (2005)
Blind Justice

Jim Dunbar, gyilkossági nyomozó egy tűzharc során elveszti látását, de hivatását nem hajlandó feladni, és visszatér a szakmába. Vakon minden kollégája kételkedik hatékonyságában és alkalmasságában, ezért egy autólopási ügyet akasztanak a nyakába Karen Bettencourt nyomozóval társaként. Ám Dunbar bebizonyítja, hogy bár látását elvesztette, de szimata jobb, mint valaha.
Adatlap »
0 hozzászólás

A Sorscsapás család (2001)
Grounded for Life


Adatlap »
0 hozzászólás

Arsenio (1997)
Arsenio


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók