Shop
HírekToplista

Kiadó

abc studios

A jövő ügynöke (2014)
Intelligence

Az Egyesült Államok internetes bűnüldözési ügyosztálya egyetlen, különleges képességgel rendelkező ügynökre épül, akinek egy microchippet ültettek az agyába, így hozzáfér a teljes elektromágneses spektrumhoz. Gabrielaz első ember, aki implantátumán keresztül egyenesen képes kapcsolódni az információs világsztrádához, korlátlanul elérhető számára az internet, WiFi, telefon vagy bármilyen műholdas információ. Képes bármilyen adatbázisba betörni és információkat szerezni annak érdekében, hogy megvédje az országot az ellenségeitől. Főnöke és mentora Lillian Strand igazgatónő, aki rendkívülő szókimondó és nyomon követi az egysége minden lépését. Strand egy Riley Neal nevű titkosügynököt rendel Gabriel melllé, hogy megvédje őt a veszélyes helyzetektől, amelyeket nagyrészt saját meggondolatlan, kiszámíthatatlan cselekedeit okoznak. A Cybercom képzett csapatának tagjai még a két szövetségi nyomozó, Chris Jameson és Gonzalo “Gonzo” Rodriguez, valamint a chip megalkotója, Dr. Shenendoah Cassidy, akinek fia, Nelson féltékeny Gabrielre apja életében betöltött szerepe miatt.
Adatlap »
0 hozzászólás
A jövő ügynöke

Killer Women (2014)
Killer Women

Az argentin Mujeres Asesinas című sorozat amerikai feldolgozása. Nincsen a Texas rangereknél nagyobb nimbusszal rendelkező hős a törvény ezen oldalán. De a kemény és bátor Molly Parkert az sem tartja vissza, hogy ő legyen az egyetlen női ranger ebben az elit közegben. A lány egy életre elköteleztt magát az igazságszolgáltatás mellett, de míg rendőr kollégái, köztük Guillermo Salazar hadnagy alig várja, hogy elbukjon, a Luis Zea által vezetett rangerekre mindenben számíthat. Molly családjának tagjail, Billy, és a felesége Becca, és miközben tenyérbemászó stílusú férjétől igyekszik elválni, viszonyba kezd a szexi drogellenes ügynökkel, Dan Winstonnal.
Adatlap »
0 hozzászólás
Killer Women

Betrayal (2013)
Betrayal

Egy vártalan találkozás a boldogtalan házasságban élő fényképész Sara, és az ügyvéd Jack között viharos románchoz vezet. Sara férje, Drew politikai ambíciókkal rendelkező sikeres ügyész, míg Jack felesége, Elaine főnökének Thacher Karstennek a lánya. Amikor Karsten sógora, Lou iszilkosság áldozata lesz, minden bizonyték arra utal, hogy Karsten fia, T.J. a gyilkos. Jack, a cég vezető jogászának kell őt védei a bíróság előtt, de Sara ügyész férjének épp ilyen nagy port kavaró ügy szükséges ahhoz, hogy politikai karrierje rakétastartot vegyen. Szeretőként már kapcsolatuk elején lehetetlen helyzetben találják magukat - egy gyilkossági nyomozás két ellentétes oldalán
Adatlap »
0 hozzászólás
Betrayal

Big Thunder (2013)
Big Thunder

Egy briliáns XIX. századi orvos és családja élete lehetőségét kapja, amikor egy nagyreményű, határmenti bányászvároskába költözhetnek, amelynek egy befolyásos, ámde titokzatos iparmágnás az ura. Azonban hamar rájönnek, hogy a Big Thunder nevű városkában nem minden az, aminek látszik.
Adatlap »
0 hozzászólás

Company Town (2013)
Company Town

Egy virginiai tengerészgyalogos bázison botrány tör ki a katonai és civil lakosok körében, több generációs és több osztály közötti konfliktusok közepette a történet két huszonéves lányra fókuszál, akik együtt nőttek fel, és valaha legjobb barátnől voltak, de most szembe kerülnek egymással.
Adatlap »
0 hozzászólás

Feltámadtak (2013)
Resurrection

A 8 éves amerikai Jacob egyedül ébred egy kínai rizsföldön bármiféle irat nélkül, és fogalma sincs, hogy miként került egy ilyen távoli helyre. Csak arra emlékszik, hogy az otthona a Missouriban található Arcadia. Amikor egy bevándorlási ügynök, Martin Bellamy elviszi őt szülővárosába, a régi családi házban egy idős házaspárt találnak, akik több mint 30 éve veszítették el Jacob nevű gyermeküket egy balesetben. Bár külsejük alaposan megváltozott, Jacob mégis felismeri bennük saját szüleit. A döbbent család megpróbálja feltárni ezt az érthetetlen rejtélyt, amiben Fred Langston seriffre is számíthatnak, akinek a felesége 30 évvel ezelőtt szintén megfulladt, miközben próbálta megmenteni Jacob életét. Ám a fiú, aki az elhunyt Jacobnak vallja magát, olyan titkokkal van tisztában saját halálával kapcsolatban, amelyet senki más nem ismerhet – titkokkal, amelyeknek Fred lánya, Maggie jár utána, és amelyek végül igaznak bizonyulnak. Amikor további rejtélyes idegenek érkeznek Arcadiába a városka hamarosan megtudja, hogy nem Jacob az egyetlen visszatérő.
Adatlap »
0 hozzászólás
Feltámadtak

Hatfields & McCoys (2013)
Hatfields & McCoys

A régi viszály modern feldolgozásában egy vártalan haláleset kapcsán újra fellángol a gyűlölet a két legendás család között Pittsburghben. Több évtizedes fegyverszünetet követően a munkásosztálybeli McCoy család újra szembeszáll a tehetős Hatfieldekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás

Hello Ladies (2013)
Hello Ladies

A vígjátéksorozat hőse egy esetlen angol férfi, aki álmai asszonyát keresi Los Angelesben. Az első sorozatbeli szerepében Stephen Merchant egy webdizájnert alakít, aki Angliából Amerikába települ abban a reményben, hogy nemcsak munkát, hanem románcot és társat is talál. Stuart minden vágya, hogy részese lehessen a Los Angeles-i társasági életnek, a szép asszonyok társaságának. Próbálkozásaira gyakran elkíséri a két munkatársai, a válásával elfoglalt Wade és a Kives, aki csajozásban mindkettőjükön túltesz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hello Ladies

King John (2013)
King John

Részben John Leguizamo élete alapján készülő sorozat, aki a New York-i Upper West Side-on ‘tengeti’ életét többgyerekes apaként, és azon küzd, hogy kivételes helyzeben lévő gyerekei sose felejtsék el, apjuk bronxi származását.
Adatlap »
0 hozzászólás

Lucky 7 (2013)
Lucky 7

Egy queens-i benzinkúton dolgozó hét fős társaság nyer a lottón, és ezzel életük váratlan fordulatot vesz
Adatlap »
0 hozzászólás
Lucky 7

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók