Shop
HírekToplista

Kiadó

universal cable productions

Bukott angyalok (2014)
Dominion

Az NBC sorozata a Scott Stewart által rendezett 2010-es Légió c. film alapján készült Christopher Egan (Alex Lannen) főszereplésével. A történet az angyalok és az emberiség háborúja utáni időkben, nagyjából a film történései után 25 évvel játszódik. Alex egy lázadó fiatal katona, aki hamar rájön, hogy ő az emberiség megmentője, miután egy angyalokból álló hadsereg háborút indít az emberiség ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bukott angyalok

Girlfriend's Guide to Divorce (2014)
Girlfriends' Guide to Divorce


Adatlap »
0 hozzászólás
Girlfriend's Guide to Divorce

High Moon (2014)
High Moon

A jövőben a Föld országai kolóniákat telepítenek a Holdra, hogy kiaknázzák annak erőforrásait. Amikor egy új életformát fedeznek fel, kitör a káosz, mert számtalan kisebb csoport törekszik felfedezni annak titkait.
Adatlap »
0 hozzászólás

Az ellenállás városa (2013)
Defiance

A nem túl távoli jövőben már vége van annak a hitnek, hogy egyedül vagyunk a hatalmas univerzumban - a votan nép szeretné, ha velünk együtt élhetne a Földön. Azonban hiába a megegyezés, van aki nem szeretné, ha köztünk lennének, nekik viszont már nincs hova menniük. Egy háború kitörésének küszöbén állunk. Ennek az új világnak a közepén, a rejtélyes Jeb Nolan elkeseredett harcot vív a törvényesség fenntartása érdekében egy határvárosban a földönkívüliek és a földlakók között. Életben maradni ezen a könyörtelen tájon embert próbáló feladat. Ha sikerrel jár, ez lehet az ellenállás városa.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az ellenállás városa

Vissza a gatyámat! (2012)
I Just Want My Pants Back

A sorozat középpontjában egy Jason Strider nevű huszonéves hipszter áll, valamint a gatyája, amit lenyúl tőle egy vicces lány, az együtt töltött éjszaka után. Innen indul a hajsza, a főszereplő srácnak annak ellenére bejön a csaj, hogy az kamu telefonszámot ad meg - miközben pedig az ominózus lányról álmodozik, más csajokat sem vet meg, és persze mindenáron vissza akarja szerezni a gatyáját.
Adatlap »
0 hozzászólás

Against the Wall (2011)
Against the Wall


Adatlap »
0 hozzászólás
Against the Wall

Békét, bíró! (2011)
Fairly Legal

Kate Reed (Sarah Shahi) szilárd meggyőződése, hogy az igazság mindig győzedelmeskedik - még ha nem is a tárgyalóteremben. Régebben a családjához tartozó prominens San Francisco-i irodánál ügyvédként dolgozott, ám annyira kiábrándult a jog világából, hogy frusztráltsága egy új karrierhez vezette: mediátor lett. Hála veleszületett emberismeretének, jogi jártasságának és fanyar humorának, Kate igazi őstehetség, ha konfliktuskezelésről van szó. Tehetsége, úgy tűnik, csak akkor hagyja cserben, amikor a saját konfliktusait kellene megoldania.
Adatlap »
0 hozzászólás
Békét, bíró!

13-as raktár (2009)
Warehouse 13

Két ügynök Peter Lattimer és Myka Bering egy sikeres akció után Dél-Dakotában találja magát, egy lepukkant fémtákolmány bejáratánál, a 13-as Raktár előtt... Miután főhőseink megismerkednek a raktárossal, Artie-val, nem igazán értik, hogy valójában mit is keresnek egy eldugott helyen, egy meglehetősen túlméretes raktárban, ahol ezernyi furcsábbnál furcsább kacatot raktároznak. A történelem során rengeteg furcsa tárgy látott napvilágot, ami jobb, ha nincs kint a civil életben. Az ő feladatuk ezeket a tárgyakat megkeresni, begyűjteni és elhozni a raktárba. Ez egyszerűnek tűnik, vagy mégsem?!
Adatlap »
0 hozzászólás
13-as raktár

Luxusdoki (2009)
Royal Pains

Hank Lawson, akit tévesen okolnak egy kórházi kurátor halála miatt. Hank az orvosi hivatás feketelistájára kerül, és a menyasszonya is szakít vele, így magánélete és a karrierje is darabokra hull. Az újrakezdés mellett dönt, és egy vagyonos tengerparti közösségbe költözik East Hamptonba, hogy ismét beindítsa karrierjét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Luxusdoki

Célkeresztben (2008)
In Plain Sight

1970 óta több ezer koronatanú életét óvta már meg az Egyesült Államokban a tanúvédelmi program. Ezek között az emberek között található egykori bűnöző, vagy éppen tisztességes állampolgár, aki akár bármelyik amerikai család szomszédja lehet. Mindannyian különböző emberek, de valamiben mégis egyformák: valaki biztosan a halálukat kívánja?
Adatlap »
0 hozzászólás
Célkeresztben

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók