Shop
HírekToplista

Kiadó

universal tv

Bűnös Chicago (2014)
Chicago P.D.

A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bűnös Chicago

Állati dokik (2012)
Animal Practice

Rövidéletű sorozat egy állatbarát állatorvosról, aki az állatok gazdáinak már kevésbé nagy barátja.
Adatlap »
0 hozzászólás
Állati dokik

Go On (2012)
Go On

Feleségének elvesztése után a népszerű sportriportert főnöke csak azzal a feltétellel veszi vissza, ha hajlandó csatlakozni egy terápiás csoporthoz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Go On

Guys with Kids (2012)
Guys with Kids

Harmincas pasasok küzdenek az apaszereppel, mert a szívük mélyén még mindig gyerekek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Guys with Kids

Kasszasiker (2012)
Smash

Karen, a fiatal színésznő több ezer New York-i társával együtt abban reménykedik, hogy egyszer egy Broadway-musical sztárja lesz. Addig is pincérnőként keresi a kenyerét, mivel a meghallgatások után rendszerint nem hívják vissza. Julia és Tom, az ismert Broadway-i szerzőpáros új musical ötletet kapnak újdonsült asszisztensüktől, Marilyn Monroe lelkes rajongójától. Bár rengeteg kérdés és probléma merül fel a témával kapcsolatban, végül belevágnak a Marilynről szóló musicalük megvalósításába. Eileen Rand, a híres producer ráharap az ötletre, és beindul a gépezet. Agilis rendező veszi kézbe az első dalokat, táncosok, szereplők dolgoznak rajta. Elindul a CASTING, és csinos, szexi fiatal lányok sora jelentkezik a szerepre. Vajon esélyes lehet-e a zöldfülű Karen a címszerepre?
Adatlap »
0 hozzászólás
Kasszasiker

Lángoló Chicago (2012)
Chicago Fire

A drámai akció-sorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést nyújtani, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lángoló Chicago

The Mindy Project (2012)
The Mindy Project

Sorozat egy romantika-függő egyedülálló fiatal nőgyógyászdoktornőről, és szakmai, valamint magánéleti problémáiról.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Mindy Project

South Beach (1993)
South Beach


Adatlap »
0 hozzászólás

Parenthood (1990)
Parenthood


Adatlap »
0 hozzászólás

Mrs. Columbo (1979)
Mrs. Columbo

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók