Shop
HírekToplista

Látványtervező

doug kraner

Gotham (2014)
Gotham

A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan "Batman-eredettörténet"-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Gotham

A kiválasztottak (2013)
The Tomorrow People

A történet egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők A kiválasztottak, akik együttes erővel veszik fel a harcot az ULTRA nevű szervezet ügynökei ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kiválasztottak

Született szobalányok (2013)
Devious Maids

Mexikói formátum alapján készült szappanopera jellegű sorozat, amely négy szobalányt követ nyomon, akik álmaikat igyekeznek valóra váltani, miközben a Beverly Hills-i gazdagok és szépek otthonaiban dolgoznak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Született szobalányok

Nikita (2010)
Nikita

Nikita egy szexi és kíméletlen bérgyilkos, akit egy titkos szervezet mentett meg a halálbüntetés karmaiból. Profi kiképzést kapott, azonban egy idő után egyedüliként megszökik és szervezete, a titkos kormányügynökség ellen fordul, akik tovább folytatják az ifjoncok kiképzését.
Adatlap »
0 hozzászólás
Nikita

Elfelejtve (2009)
The Forgotten

Van egy hálózat, a neve: Forgotten Network. Ha a rendőrség csődöt mond, akkor lép akcióba a Forgotten csapat. Civil önkéntesek, akik Amerika-szerte tagjai a hálózatnak, névtelen áldozatok személyazonosságait kutatják. Olyanokét, akiket régen elfeledtek és nem hiányoznak senkinek. A csapat élén álló Alex Donovan exrendőrt, Christian Slater alakítja. A sorozat atyja az Emmy-díjas producer, Jerry Bruckheimer. Alex, Lindsey, Candace, Walter, Tyler azon önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendőrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával keljen eltemetni. Ezúttal egy fiatal diáklány holttestét találják meg, és a rendőrség tehetetlen. Semmilyen nyomot nem talál az ügy kapcsán így azt is képtelenek megállapítani, hogy egyáltalán ki az áldozat. A csapat egészen új nyomokon indul el és végül nemhogy az áldozatra, de a tettes kilétére is fény derül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Elfelejtve

Sötét zsaruk (2009)
Dark Blue

A sorozat egy rendőri egységről szól, akik hivatalosan nem is léteznek. Tagjai a nyilvántartásból csak hosszas kutakodás és a legmagasabb szintű hozzáférés megszerzése után kerülnek elő. Létezésükről csak a rendőrfőnök tud. Az egység vezetője egy személyes tragédiát feldolgozni képtelen, öntörvényű rendőr. Az egység tagjai között van Ty, akinek az otthoni gondjai néha betesznek a munka elvégzésében, Jaimie, aki újonc létére eléggé talpra esett, és Dean, aki teljesen kiszámíthatatlan és néha már a határt súrolja, jó és rossz között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Sötét zsaruk

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók