Shop
HírekToplista

Látványtervező

jill scott

Vámpírnaplók (2009)
The Vampire Diaries

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.
Adatlap »
2 hozzászólás
Vámpírnaplók

Samurai Girl (2008)
Samurai Girl


Adatlap »
0 hozzászólás

Kyle, a rejtélyes idegen (2006)
Kyle XY

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kyle, a rejtélyes idegen

Psych - Dilis detektívek (2006)
Psych

Sanyarú sorsú gyermekként Shawn Spencernek nem volt más választása, minthogy vaskalapos rendőr édesapja nyomására felülmúlhatatlan megfigyelőképességre tegyen szert. Ám az alma sajnos elég messze esett a fájától és Shawn a felnőtt korára igazi link alakká vált. Ráébredvén arra, hogy az álláskeresés, és persze találás roppant nehéz feladat, szélhámossággal próbál némi pénzhez jutni. Időről-időre a rendőrség munkájának megkönnyítésére ajánlja fel "médiumi" képességét, melyben persze állandó segítségére van gyermekkori barátja, Gus is.
Adatlap »
1 hozzászólás
Psych - Dilis detektívek

Jeremiah (2002)
Jeremiah


Adatlap »
0 hozzászólás

Rémvadászok (2001)
Special Unit 2

Egy titkos földalatti rendőrcsapat azután a láncszem után nyomoz, aminek hiánya miatt az evolúciós fejlődés során olyan teremtmények maradtak életben, amelyek folyamatos terrorban tartják az emberiséget, és áldozatokat is szednek. Meg kell találni a megoldást vagy megsemmisíteni az ellenséget, ami az emberiség kiírásával fenyeget.
Adatlap »
0 hozzászólás

Erdei Iskola (2000)
Higher Ground

Fent a Sziklás-hegységben, az erdő közepén, gyönyörű környezetben működik egy nem mindennapi iskola, ahol problémás tizenévesekkel foglalkoznak. Kis közösségben tanulnak és élnek együtt olyan fiatalok, akik különböző magánéleti problémákkal küzdenek. Van, aki droghasználat miatt került ide, van, aki sorozatos lopások következtében, van, akit a családján belül ért zaklatás stb. Az iskola vezetője, Peter Scarbrow (Joe Lando), saját tapasztalatai miatt fordul különös empátiával a nehezen kezelhető tinik felé, mivel kamaszkorában maga is lakója volt az iskolának drogfüggősége miatt. Sajnálatos módon a heroinfüggőség démonai még mindig nem múltak el belőle nyomtalanul, de minden erejével azért küzd, hogy olyan helyet teremtsen a gyerekeknek, ahol biztonságban érezhetik, elengedhetik magukat, és végre őszintén beszélhetnek a többnyire nagyon mélyen elrejtett belső gyötrelmeikről, sérelmeikről, félelmeikről, szorongásaikról. Nagy segítségére van munkájában kollegája, Sophie Becker (Anne Marie Loder). Az iskola közel 150 tanulójából hatnak a sorsát követi nyomon a film. Scott (Hayden Christensen) új tanuló az iskolában, és hasonló problémák vezették ide, mint annak idején Peter-t. Scott egyébként ígéretes rögbijátékos, s apja abban reménykedik, hogy ennek az erdei iskolának a különleges módszerei talán segítenek visszakerülni fiának a normális kerékvágásba. Scott apjának azonban nincs tudomása arról, hogy a fiát elcsábította a mostohaanyja, és a bűntudat, düh és talajvesztés juttatta a fiút lelki pokolba...
Adatlap »
0 hozzászólás

Ámor nyila (1998)
Cupid

Claire Allen, a neves terapeuta furcsa új beteget kap: felkeresi őt egy rejtélyes férfi, aki azt állítja magáról, hogy ő Cupido, aki addig nem térhet vissza az Olümposzra, ameddig nem hoz össze legalább száz párt. A férfi végül annyit elárul magáról, hogy Trevor Hale, de ezt a nevet csak azért használja, hogy senki se zaklathassa. És Trevor azonal munkához is lát...
Adatlap »
0 hozzászólás

Sliders (1995)
Sliders

Quinn Mallory a fizika szakos egyetemista már régóta foglalkozik az időutazás gondolatával. Folyamatosan kutat, hogy rábukkanjon a fizikai tudományok gráljára: miként lehet egyszerre párhuzamos dimenziókban utazni. Házuk pincéjében jó néhány kísérletet végzett el, és úgy tűnik, sikerül megépítenie azt a gépet, amivel az időutazás lehetségessé válik. Persze azért szorgalmasan látogatja az egyetem fizika tanszékét, ahol Arturo professzor előadásai nagy segítséget jelentenek munkájához, de természetesen mellette állnak a barátai is. Egy véletlen baleset következtében azonban hirtelen megnyílik egy átjáró, s mind a négyüket magával rántja a mélység. Mire feleszmélnek, már egy másik univerzumban vannak, ahol minden ijesztően más. A világok közti csúszás hamarosan kétségbeejtővé válik. Egyszer olyan világba csöppennek, ahol a férfi és a nő szerepe felcserélődik, máskor olyanba, ahol vírusos betegségek burjánzanak, vagy földalatti mozgalmak árasztják el a Földet. Nem lehet tudni, hogy valaha hazajutnak-e a saját otthonukba!
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók