Shop
HírekToplista

Látványtervező

maria caso

Training Day (2017)
Training Day


Adatlap »
0 hozzászólás
Training Day

Kolónia (2016)
Colony


Adatlap »
0 hozzászólás
Kolónia

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Wicked City (2015)
Wicked City


Adatlap »
0 hozzászólás
Wicked City

Kingdom (2014)
Kingdom


Adatlap »
0 hozzászólás
Kingdom

Betrayal (2013)
Betrayal

Egy vártalan találkozás a boldogtalan házasságban élő fényképész Sara, és az ügyvéd Jack között viharos románchoz vezet. Sara férje, Drew politikai ambíciókkal rendelkező sikeres ügyész, míg Jack felesége, Elaine főnökének Thacher Karstennek a lánya. Amikor Karsten sógora, Lou iszilkosság áldozata lesz, minden bizonyték arra utal, hogy Karsten fia, T.J. a gyilkos. Jack, a cég vezető jogászának kell őt védei a bíróság előtt, de Sara ügyész férjének épp ilyen nagy port kavaró ügy szükséges ahhoz, hogy politikai karrierje rakétastartot vegyen. Szeretőként már kapcsolatuk elején lehetetlen helyzetben találják magukat - egy gyilkossági nyomozás két ellentétes oldalán
Adatlap »
0 hozzászólás
Betrayal

Graceland - Ügynökjátszma (2013)
Graceland

A valós események alapján készült sorozat egy csapat beépített ügynökről szól, akik egy fedél alatt élnek Dél-Kaliforniában.
Adatlap »
0 hozzászólás
Graceland - Ügynökjátszma

Bunheads (2012)
Bunheads

Egy Las Vegas-i showtáncosnő története, aki hirtelen felindulásból férjhez megy egy kisvárosi férfihez, és anyósabalettiskolájában vállal munkát.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bunheads

No Ordinary Family (2010)
No Ordinary Family

Egy tipikus család különleges képességekkel. Jim Powell-nek hiányoznak azok az idők, amikor a család együtt töltötte a szabadidejét, felesége a karrierjére koncentrál, míg két tinédzser gyermeke a saját ügyes-bajos dolgaival van elfoglalva és nem tudja őket bevonni semmilyen közös programba. Úgy dönt változtat ezen és megszervez egy brazíliai vakációt, ahol reményei szerint ismét közelebb kerülnek egymáshoz. A tervbe azonban egy kis hiba csúszik, a repülőgépük lezuhan Dél-Amerikában és az Amazonas-folyó környékén találják magukat. Elsőre úgy tűnik, hogy nincs komolyabb bajuk, de aztán érdekes dolgokat vesznek észre magukon... a család minden egyes tagja valamilyen különleges képesség birtokába jut.
Adatlap »
0 hozzászólás
No Ordinary Family

John from Cincinnati (2007)
John from Cincinnati

Imperial Beach, Kalifornia. A diszfunkcionális Yost család a helybéli közösségi két új tagjával kerül kapcsolatba: egyfura, ámde tehetős szörfmániással, és egy férfival, akit évekkel ezelőtt eltaszítottak maguktól.
Adatlap »
0 hozzászólás
John from Cincinnati

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók