Shop
HírekToplista

Operatőr

attila szalay

Aquarius (2015)
Aquarius


Adatlap »
0 hozzászólás
Aquarius

Tyrant - A vér kötelez (2014)
Tyrant

Egy mit sem sejtő amerikai család arab politikai konfliktusba bonyolódik a Közel-Keleten.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tyrant - A vér kötelez

A híd (2013)
The Bridge

A Híd című sorozat egy napjainkban játszódó krimisorozat, amely az amerikai-mexikói határra kalauzolja el a nézőket, hogy bemutassa a két ország közötti feszültségeket. Amikor egy amerikai bírónőt, aki híres bevándorlóellenes nézeteiről, holtan találnak az El Pasót és Juarezt összekötő hídon, Sonya Cross (Diane Kruger) az el paso-i rendőrségtől kénytelen együtt dolgozni mexikói kollégájával, Marco Ruizzal (Demian Bichir) a chiuahuai őrsről, hogy kézre kerítsenek egy gyilkost, aki a határ mindkét oldaláról szedi áldozatait. Marco jól ismeri a helyi rendőrség korrupt világát, és míg kollégái lassan behódolnak a kartellek hatalmának, ő nem adja fel az igazságért vívott küzdelmét. A jóképű és ravasz férfi hajlandó bármit megtenni, hogy elérje céljait. Ez egyáltalán nem szimpatikus Sonyának, aki Asperger-szindrómában szenved, és szigorúan követi a szabályokat és előírásokat. A szókimondó és távolságtartó nő ellentmondást nem tűrően keresi a válaszokat az egyre szövevényesebb ügyben. Az első gyilkosságot hamarosan újabbak követik a határ mindkét oldalán, ahol már így is teljes káosz uralkodik az illegális bevándorlók, a drogkereskedelem, az erőszak és a prostitúció miatt.
Adatlap »
1 hozzászólás
A híd

A szekta (2013)
Cult

Jeff (Matt Davis) testvére rejtélyes eltűnése után elkezd nyomozni egy tv-sorozat után, melynek testvére már-már megszállottja volt és különböző összeesküvés elméletek gyártott mellé. A sorozat körüli gyanús eseményekre felfigyel egy produkciós asszisztens is, Skye (Jessica Lucas). Ketten együtt egyre érdekesebb dolgokra bukkannak, rájönnek, hogy a sorozat és annak rajongói korántsem normálisak, a sorozatban látott halálesetek és gyilkosságok a való életben is egyre inkább felütik a fejüket, sőt idővel az is kiderül, hogy a sorozat alkotója Billy Grimm (Robert Knepper) egy Szektát is alapított, ide gyűjti a "rajongókat".
Adatlap »
0 hozzászólás
A szekta

Az ellenállás városa (2013)
Defiance

A nem túl távoli jövőben már vége van annak a hitnek, hogy egyedül vagyunk a hatalmas univerzumban - a votan nép szeretné, ha velünk együtt élhetne a Földön. Azonban hiába a megegyezés, van aki nem szeretné, ha köztünk lennének, nekik viszont már nincs hova menniük. Egy háború kitörésének küszöbén állunk. Ennek az új világnak a közepén, a rejtélyes Jeb Nolan elkeseredett harcot vív a törvényesség fenntartása érdekében egy határvárosban a földönkívüliek és a földlakók között. Életben maradni ezen a könyörtelen tájon embert próbáló feladat. Ha sikerrel jár, ez lehet az ellenállás városa.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az ellenállás városa

Once Upon a Time in Wonderland (2013)
Once Upon a Time in Wonderland

A viktoriánus Angliában a fiatal és gyönyörű Alice arról mesél, hogy létezik egy különleges, új világ a nyúlüregen túl. Egy láthatatlan macska, egy vízipipázó hernyó, és a beszélő kártyák mindössze csak néhány különös dolog, amelyekkel találkozott eme lehetetlennek tűnő kaland során. A zűrös lányt az orvosai természetesen őrültnek nyilvánítják, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a megfelelő gyógymódot, amellyel megszabadíthatják kényszerképzeteitől. Ám minden jel arra utal, hogy Alice készen áll maga mögött hagyni mindent, különösen a dzsinn fájdalmas emlékét, akibe beleszeretett, és akit örökre elveszített - a sármos és titokzatos Cyrust . Azonban legbelül tudja, hogy ez a világ valódi, és éppen az utolsó pillanatban feltűnik Kör Bubi, valamint a folyton izgő-mozgó Fehér Nyúl, hogy megmentsék őt végzetes sorsától. A frissen alakult triumvirátus együtt vág hát neki Csodaországnak, ahová a nyúlüregen vezet az út, és ahol semmi sem lehetetlen…
Adatlap »
0 hozzászólás
Once Upon a Time in Wonderland

The Selection (2012)
The Selection

300 év múlva játszódó epikus romantikus történet, egy szegény fiatal lányról, aki a lottó nyerteseként versenybe száll egy háború által sújtott nemzet királynői koronájáért.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Selection

Bajkeresők (2011)
Chaos

Rick Martinez újoncként érkezik a CIA-hoz, de amelyik osztályra éppen felvették, az nem kap több támogatást, így megszűnik. A főnöke ekkor komoly választás elé állítja: vagy kémkedik neki egy másik osztályra helyezve, vagy azonnal távozhat. Rick természetesen az előbbit választja, csakhogy gyorsan szembesülhessen a ténnyel, hogy erről természetesen a “célpontjai” is tudnak...
Adatlap »
0 hozzászólás
Bajkeresők

A katedrális (2010)
The Pillars of the Earth

1120-ban egy angol királyi hajó hajótörést szenved az angol partoknál. I. Henrik király egyetlen fiúörököse meghal. Henrik halála után harc indul a trónért. István, I. Henrik unokaöccse és Hódító Vilmos unokája, az egyház támogatása miatt megkapja a koronát, míg Henrik lánya, Matild, Henrik fattyjával, Gloucester-rel cselt sző, hogy visszaszerezzék a trónt. Mindeközben Tamás, egy építészmester kis családjával éhesen vándorol az erdőben, fedelet és ételt keresve. Tamás nagyratörő álmokat sző, szeretne egy olyan katedrálist építeni, amelyre mindenki áhítattal néz fel, és korokon átívelő örök emlék marad. Közben sorsuk összefonódik a boszorkányként megbélyegzett Ilonával, és annak fiával, Jack-kel, akikkel útjuk során találkoznak. Úgy tűnik, álmai is valóra válhatnak, mert Kingsbridge apátságának temploma egyfajta isteni jelként épp most égett porig, s újat szeretnének építeni a helyére.
Adatlap »
0 hozzászólás
A katedrális

A félelem maga (2008)
Fear Itself

Az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az maga a félelem - mondta Franklin D. Roosevelt. E mondás ihlette a horror és thriller műfajának legjobb íróit és rendezőit, hogy megalkossák a 13 izgalmas és hátborzongató részből álló sorozatot.
Adatlap »
1 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók