Shop
HírekToplista

Operatőr

donald a. morgan

Bizaardvark (2016)
Bizaardvark

A zenés komédia két 12 éves lányról szól, Paige-ről és Frankie-ről, akik mindennapjaikat vicces dalok formájában adják elő és osztják meg a neten annak reményében, hogy egyszer nagy sztárokká válnak majd.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bizaardvark

The Ranch (2016)
The Ranch


Adatlap »
0 hozzászólás
The Ranch

Your Family or Mine (2015)
Your Family or Mine


Adatlap »
0 hozzászólás
Your Family or Mine

Liv és Maddie (2013)
Liv and Maddie

Egy egypetéjű ikerpárról szól a történet. Liv, híres tévésztár, műsorának sugárzása nemrég ért véget. Maddie kiváló tanuló és kosárlabdajátékos, aki épphogy csak kezd népszerűvé válni, amj Liv vissza nem tér a wisconsini középiskolájukba és felkavarja at állóvizet, még annak ellenére is, hogy mindkét szülőjük az iskolában dolgozik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Liv és Maddie

Malibu Country (2012)
Malibu Country

Főhősnőnk elválik hűtlen férjétől és családjával Nashville-ből Malibuba költözik, ahol megpróbál újra tüzet lehelni énekesnői karrierjébe, miközben igyekszik megvédeni magát és családját attól, hogy megrontsa őket Malibu anyagias és képmutató világa.
Adatlap »
0 hozzászólás
Malibu Country

Papás-babás (2012)
Baby Daddy

Egyik ex-barátnője egy meglepetés-kisbabát hagy Ben küszöbén aki rögvest apává kénytelen lenni. Úgy dönt, hogy felneveli a kislányt anyja, bátyja, legjobb barátja és egy Riley nevű lány segítségével, aki titokban szerelmes belé.
Adatlap »
0 hozzászólás
Papás-babás

Apa csak egy van (2011)
Last Man Standing

A szórakoztató vígjáték-sorozatt főhőse Mike (Tim Allen), a negyvenes éveiben járó családapa. A munkájában igazi nagyágyú, egy túrázási sportáruház igazgatója, amúgy megszállott túrázó, ám otthon felesége mellett három nagylánya tartja kézben a gyeplőt. A rengeteg humorral átszőtt történet ott kezdődik, amikor sokéves gyermeknevelési évek után felesége visszatér dolgozni, és hamar elő is léptetik. Mike-nak pedig az otthoni teendőkből egyre több részt kell vállalnia - többet, mint valaha gondolta volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Apa csak egy van

Austin és Ally (2011)
Austin & Ally

Vígjáték sorozat, amely az ifjú dalszerző, Ally Dawson, és Austin Moon kapcsolatáról szól (utóbbi azzal vált híressé, hogy előadta és feltöltötte az internetre előbbi egyik dalát.) Austin és Ally minden erejükkel azon dolgoznak, hogy Austin népszerűségét fenntartsák, aki kifejezetten lázadó típus és sosem tartja be a szabályokat, meglehetősen éretlen, míg Ally sokkal konzervatívabb és öntudatosabb.
Adatlap »
0 hozzászólás
Austin és Ally

The Exes (2011)
The Exes


Adatlap »
0 hozzászólás
The Exes

Vérmes négyes (2010)
Hot in Cleveland

Három 40 fölötti Los Angeles-i barátnő éppen Párizsba tart, amikor valami gond támad a gépükkel és így kénytelenek Clevelandben leszállni. Ha már ott vannak, akkor elmennek iszogatni az egyik helyi bárba. Itt döbbennek rá Cleveland vonzerejére: igazi férfiak laknak arrafelé, akikről hamarosan kiderül, hogy igazán szexinek és vonzónak tartják őket, így úgy döntenek, maradnak. Házat bérelnek, és kezdetét veszi a vérmes kaland, mely mindannyiuk életét fenekestől felforgatja.
Adatlap »
0 hozzászólás
Vérmes négyes

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók