Shop
HírekToplista

Operatőr

john newby

Stitchers (2015)
Stitchers


Adatlap »
0 hozzászólás
Stitchers

The Messengers (2015)
The Messengers


Adatlap »
0 hozzászólás
The Messengers

Végzetes bizonyíték (2014)
Reckless

Charleston városa nyugodt hely látszatát kelti, azonban a korrupt rendőrségtől sokan rettegnek. Egy gyilkossági ügy kapcsán a várost hamarosan egy szexbotrány hozza lázba. Jamie Sawyer fiatal ügyvédnő ekkor a frissen kinevezett főügyvéddel, Roy Rayder-rel találja szemben magát.
Adatlap »
0 hozzászólás
Végzetes bizonyíték

Masters of Sex (2013)
Masters of Sex

William Mastersről és Virginia Johnsonról, a két tudományos úttörőről szól a sorozat, akiknek az emberi szexualitás kutatása közben sikerül új lendületet adni a szexuális forradalomnak is a 60-as években.
Adatlap »
0 hozzászólás
Masters of Sex

A Köpeny (2011)
The Cape


Adatlap »
0 hozzászólás
A Köpeny

Trinity kórház (2009)
Hawthorne

Christina Hawthorne a Richmond Trinity kórház főnővére. Nem könnyű az élete, a férjét pont egy éve veszítette el, kamasz lánya pedig sűrűn bajba kerül az iskolában. Ám az egyedülálló anya mindennél jobban szereti a munkáját, és ez átsegíti az összes nehézségén...
Adatlap »
0 hozzászólás
Trinity kórház

Hősök (2006)
Heroes

A közelmúltban a Föld egymástól távol eső pontjain különleges képességű emberek bukkantak fel. Bár még nem sejtik, de ők lesznek azok, akik nemcsak, hogy megmentik a világot, de örök időre meg is változtatják azt. Azt sem sejtik, hogy vannak, akik régóta vártak a felbukkanásukra. Átalakulásuk hétköznapi voltukból nem egyik napról a másikra és nem zökkenőmentesen megy végbe, de minden történet elkezdődik valahol. Az ő történetük első fejezete itt kezdődik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hősök

New York-i helyszínelők (2004)
CSI: NY

A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. Sokoldalú, munkamániás partnerével, Stella Bonasera nyomozóval, rajonganak munkájukért a sosem alvó, kemény és dinamikus városban.
Adatlap »
1 hozzászólás
New York-i helyszínelők

Las Vegas (2003)
Las Vegas

A Las Vegas egy amerikai játékfilmsorozat, ami egy fiktív Las Vegas-i kaszinó és szálloda, a Montecito alkalmazottainak munkáját követi nyomon – a csapat munkakörnyezete széles skálán mozog, az autóparkolástól az étteremvezetésen át a kaszinó biztonsági felügyeletéig. A sorozat főszereplője az Oscar-díjra jelölt színész, James Caan, aki Ed Deline-t alakítja. Deline szigorú, ex-CIA-ügynök, aki biztonsági főnökből vált a Montecito operációs elnökévé. Dolga a kaszinó napi működéséhez szükséges feladatok ellátásának felügyelete. A másik fontos szereplő a korábbi tengerészgyalogos, Danny McCoy (Josh Duhamel), aki lényegében Ed Deline jobbkeze és társa a bűnözés kiszűrésében, továbbá a Montecito jelenlegi biztonsági vezetője, akinek feladatköre a csalóktól a túl sokat nyerő játékosokig terjed. Egyéb szereplők, akik Deline-nel és McCoyjal dolgoznak, Mike Cannon (James Lesure) biztonsági felügyelő, korábbi autóparkoló; fontos szerepet játszik a nyomozások során, köszönhetően a MIT-en szerzett műszaki végzettségének. Danny gyermekkori barátja s egyben volt menyasszonya, Mary Connell (Nikki Cox) a kaszinó különleges eseményekért felelős dolgozója, később pedig előléptetik szállodavezetővé a harmadik évadban. Sam Marquez (Vanessa Marcil) manipulatív üzletasszonynak, akit Las Vegas legjobb kaszinóhoszteszeként ismernek, egyetlen célja van: a nagykutyák minél többet játsszanak a kaszinóban. Ed lánya, Delinda Deline (Molly Sims) a Montecito legdögösebb grillbárja, a Mystique vezetője. Az első évadbeli rövid kapcsolatuk után ismét Dannyvel jár.
Adatlap »
0 hozzászólás
Las Vegas

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók