Shop
HírekToplista

Operatőr

oliver bokelberg

Survivor's Remorse (2014)
Survivor's Remorse


Adatlap »
0 hozzászólás
Survivor's Remorse

Született szobalányok (2013)
Devious Maids

Mexikói formátum alapján készült szappanopera jellegű sorozat, amely négy szobalányt követ nyomon, akik álmaikat igyekeznek valóra váltani, miközben a Beverly Hills-i gazdagok és szépek otthonaiban dolgoznak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Született szobalányok

Botrány (2012)
Scandal

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope. A Botrány egy krízis-kommunikációból élő cég életét mutatja be a Grace klinika alkotójának jóvoltából.
Adatlap »
0 hozzászólás
Botrány

Éjjel-nappal szülők (2011)
Up All Night

Reagan Brinkley, a híres amerikai producer nem sokkal gyermeke megszületése után visszamegy dolgozni. Így aztán Chris, a jogász férj marad otthon a kis Amy-vel. Ráadásul a napokban ünneplik a hetedik évfordulójukat, amit eddig mindig egy hatalmas bulival tettek emlékezetessé.
Adatlap »
0 hozzászólás
Éjjel-nappal szülők

No Ordinary Family (2010)
No Ordinary Family

Egy tipikus család különleges képességekkel. Jim Powell-nek hiányoznak azok az idők, amikor a család együtt töltötte a szabadidejét, felesége a karrierjére koncentrál, míg két tinédzser gyermeke a saját ügyes-bajos dolgaival van elfoglalva és nem tudja őket bevonni semmilyen közös programba. Úgy dönt változtat ezen és megszervez egy brazíliai vakációt, ahol reményei szerint ismét közelebb kerülnek egymáshoz. A tervbe azonban egy kis hiba csúszik, a repülőgépük lezuhan Dél-Amerikában és az Amazonas-folyó környékén találják magukat. Elsőre úgy tűnik, hogy nincs komolyabb bajuk, de aztán érdekes dolgokat vesznek észre magukon... a család minden egyes tagja valamilyen különleges képesség birtokába jut.
Adatlap »
0 hozzászólás
No Ordinary Family

Trauma (2009)
Trauma

Amikor valamilyen vészhelyzet történik, a San Francisco Városi Kórház traumacsapata az első, akik megjelennek a helyszínen - függetlenül attól, hogy az áldozatok egy felüljárón, vagy egy toronyház tetején találhatóak. Azonban most az ő életük is veszélyben van, mert kiderül, hogy egy a múltban történt tragédia mindnyájuk életét örökre megváltoztatja...
Adatlap »
0 hozzászólás
Trauma

Elsőszámú ellenségem (2008)
My Own Worst Enemy

Henry Spivey nappal egy átlagos férfi, átlagos munkával, ám éjszaka, amikor az átlagos emberek már nyugovóra térnek, számára egy másik élet kezdődik. Egy kísérleti program keretében ugyanis meghasonlott személyiséggé tették. A másik énje neve Edward Albright és a titkosszolgálatnál dolgozik. Henry persze nem tud Edward létezéséről, azonban valami hiba kerül a rendszerbe, amelynek következtében Edward életében találja magát.
Adatlap »
0 hozzászólás

Áldott jó nyomozó (2007)
Raines

Michael Raines rengeteg detektívregényt olvasott kiskorában, miközben elhatározta, hogy belőle is híres író válik majd. Ám a sors közbeszólt és inkább híres nyomozó lett. Raines meg van áldva valamivel - márpedig ha valaki halottakat vizionál és még kommunikál is velük, az nem feltétlenül áldott.
Adatlap »
0 hozzászólás

Édes, drága titkaink (2007)
Dirty Sexy Money

New York egyik leggazdagabb családja a Darlingoké. Ők képviselik a pénzt és a hatalmat. Mindezek megszerzése és megtartása számos sötét és rejtegetni való eseményt kapcsol a család múltjához és jelenéhez, nem beszélve az ellenségek folyton gyarapodó számáról. E kiemelkedő família botrányokban és sötét játszmákban bővelkedő történetéhez parádés szereposztás is párosul.
Adatlap »
0 hozzászólás
Édes, drága titkaink

Tetthely (1969)
Tatort

Íme az igazi Tetthely a hetvenes évekből: nem bűnügyi magazin, nem utóérzés, hanem az eredeti nyugatnémet krimisorozat Haferkamp, Buchmüller és persze Schimanski felügyelővel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tetthely

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
02:40 A hidegsebész
07:15 Angel
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók