Shop
HírekToplista

Operatőr

patrick cady

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Harry Bosch - A nyomozó (2014)
Bosch

Michael Connelly regényei alapján, procedurális sorozat egy Los Angeles-i nyomozóról.
Adatlap »
0 hozzászólás
Harry Bosch - A nyomozó

Betrayal (2013)
Betrayal

Egy vártalan találkozás a boldogtalan házasságban élő fényképész Sara, és az ügyvéd Jack között viharos románchoz vezet. Sara férje, Drew politikai ambíciókkal rendelkező sikeres ügyész, míg Jack felesége, Elaine főnökének Thacher Karstennek a lánya. Amikor Karsten sógora, Lou iszilkosság áldozata lesz, minden bizonyték arra utal, hogy Karsten fia, T.J. a gyilkos. Jack, a cég vezető jogászának kell őt védei a bíróság előtt, de Sara ügyész férjének épp ilyen nagy port kavaró ügy szükséges ahhoz, hogy politikai karrierje rakétastartot vegyen. Szeretőként már kapcsolatuk elején lehetetlen helyzetben találják magukat - egy gyilkossági nyomozás két ellentétes oldalán
Adatlap »
0 hozzászólás
Betrayal

Rectify (2013)
Rectify

Daniel Holden már 19 évet töltött el a Georgia állambeli Siralomházban a végső büntetésre várva, amikor egy DNS bizonyíték megkérdőjelezi az ügyében a Bíróság által hozott ítéletet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rectify

A hidegsebész (2011)
Body of Proof

Dr. Megan Hunt (Dana Delany) a világhírű idegsebész életét a munkájának áldozta, melyre ráment a házassága és a 12 éves lányával is megromlott a kapcsolata. Megan élete akkor változik igazán mikor egy súlyos autóbalesetet szenved, mely véget vet idegsebész karrierjének. Nagyon maga alatt van, de nem adja fel, mert mindene az orvoslás. Elhatározza, hogy ezen az úton fog tovább menni, mégpedig a halottakat fogja vizsgálni, hogy kiderítse haláluk titkait, okait. Megan megérzései, ösztönei élesek és jók. A határvonal idegsebészi munkája és a rendőrök munkája között gyorsan elhomályosul. Nem a karrierje az egyetlen melyet újra kell építenie. Az életben sok kapcsolatát át kell gondolnia, és felépítenie azokat. Leginkább lányával kell rendbe hozni a kapcsolatát és saját magával.
Adatlap »
0 hozzászólás
A hidegsebész

Briliáns elmék (2011)
Suits

Harvey Specter New York egyik legdörzsöltebb ügyvédje, aki minden problémás esetet képes megoldani. Mike Ross egy rendkívüli képességekkel rendelkező fiatalember, aki letette ugyan a jogi szakvizsgát, de sohasem járt egyetemre. Egy szerencsés véletlen folytán ők ketten találkoznak egymással, és Harvey úgy dönt, hogy alkalmazza a fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Briliáns elmék

Franklin és Bash (2011)
Franklin & Bash

Adva van két fiatal ügyvéd és jóbarát, Franklin és Bash, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy ügyfeleket szerezzenek maguknak. Megnyerő alakításuk miatt aztán hamarosan óriási kiugrási lehetőséget kapnak, amikor is felajánlanak nekik egy nagymenő állást.
Adatlap »
1 hozzászólás
Franklin és Bash

Született detektívek (2010)
Rizzoli & Isles

A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen rejtélyeket. A két nő személyisége szöges ellentéte egymásnak, mégis a legjobb barátok.
Adatlap »
1 hozzászólás
Született detektívek

Make It or Break It (2009)
Make It or Break It


Adatlap »
0 hozzászólás
Make It or Break It

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók