Shop
HírekToplista

Operatőr

philip linzey

A visszatérők (2014)
The 100

Az azonos című, még megjelenés előtt álló Kass Morgan regény feldolgozása, egyfajta posztapokaliptikus ‘Legyek Ura’, amelynek története 97 évvel egy nukleáris háború után játszódik, amely elpusztította a civilizációt. Az utolsó túlélők egy űrhajóról 100 tinédzsert küldenek a felismerhetetlenségig megváltozott Föld felszínére, hogy kiderüljön, benépesíthető-e még a bolygó. Azonban mind a százan sötét titkokat hordoznak magukkal, és hamar rájönnek, hogy múltjukat nem hagyhatják maguk mögött, az űrben.
Adatlap »
1 hozzászólás
A visszatérők

Intruders (2014)
Intruders


Adatlap »
0 hozzászólás
Intruders

Level Up (2012)
Level Up


Adatlap »
0 hozzászólás

Tower Prep (2010)
Tower Prep


Adatlap »
0 hozzászólás

Kyle, a rejtélyes idegen (2006)
Kyle XY

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kyle, a rejtélyes idegen

Killer Instinct (2005)
Killer Instinct


Adatlap »
0 hozzászólás

4400 (2004)
The 4400

A rejtélyesen eltűnt emberek egyszer csak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba.
Adatlap »
0 hozzászólás
4400

Az igazság zsoldosai (2000)
Freedom

A Mátrix és a Halálos fegyver producerének akciósorozatában a nem is olyan távoli jövőben járunk, amikor némi segítséggel ugyan, de meginog az amerikai tőzsde és ennek rendkívüli hatása van mind az ország gazdaságára, mind belső életére. Az elnököt megölik és a hadsereg vezetői kikiáltják a rendkívüli állapotot. De négy szuperkiképzett katona: Owen Decker kapitány, Becca Shaw hadnagy, Londo Pearl örmester és James Barnett őrmester nem hajlandó részt venni az államcsínyben - még akkor sem, amikor parancsnokuk, a kegyetlen Timothy Devon végez Decker feleségével és mind a négyüket börtönbe veti.
Adatlap »
1 hozzászólás

Welcome to Paradox (1998)
Welcome to Paradox


Adatlap »
0 hozzászólás

Álomjárók (1997)
Sleepwalkers

Dr. Nathan Bradford neuropszichológus szakterülete az álomkutatás. Ezt eddig ismeretlen, rejtélyes emberi tudatzónát tárja fel most a Sleepwalkers - Álomjárók sorozata. Nathan a legkiválóbb pszichológusokból és alváskutatókból álló csapatával modern korunk új hősei. A kutatócsoport alvó emberek elmélyébe behatolva megfejti azokat a titkokat, melyek álmainkban kísértenek és alapjaiban határozzák meg ébrenlétünk fizikai és mentális állapotát is.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók