Shop
HírekToplista

Operatőr

robert humphreys

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

Titkok és hazugságok (2015)
Secrets and Lies

Ben Crawford (Ryan Phillippe) egy békés kisvárosban éli hétköznapjait feleségével Christyvel és két tinédzser lányával, Natalie-vel és Abbyvel. Ben egy nap szokásos esti kocogása közben szomszédja fiának, Tomnak a meggyilkolt holttestébe botlik. Crawfordék jól ismerték Tomot, és nagyon szerették. Crawfordékat a tragédia mélyen megrázza, ám hamarosan újabb megpróbáltatásoknak lesznek kitéve. A fiatal nyomozónő, Andrea Cornell (Juliette Lewis) más nyom híján Benre kezd el gyanakodni, és ettől kezdve a család élete pokollá változik. A városka lakói egyre távolságtartóbban, majd ellenségesen kezdenek viselkedni Crawfordékkal. Ben eddig falfestőként dolgozott, de a megbízások egyre inkább elmaradoznak. Ben és Christy házassága már a gyilkosság előtt is romokban hevert, az új helyzet azonban további komoly feszültségeket szül. A gyilkosság körüli médiafelhajtás miatt a lányok is állandó zaklatásnak vannak kitéve. Abby, a kisebbik lány teljesen összezavarodik, és magába zárkózik. Natalie kamaszkori válságban szenved, ráadásul súlyos titkot is rejteget. Ben végül magánnyomozásba kezd, hogy tisztázza magát a gyilkosság vádja alól. Legnagyobb megdöbbenésére a kisvároska lakóiról egyre több sötét titkot fedez fel. Szinte mindenki rejteget valamit. Az idilli kisváros csöppet sem az aminek látszik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Titkok és hazugságok

Labyrinth (2012)
Labyrinth


Adatlap »
0 hozzászólás
Labyrinth

The Strange Calls (2012)
The Strange Calls

A történet középpontjában egy jóindulatú, ám rendkívül ügyetlen bostoni zsaru áll, Toby Banks, akit éjszakai szolgálatra száműznek Nantucket szigetére, ahol különös, megmagyarázhatatlan események történnek az év nagy részében. Egy ősrégi világítótoronyban húzza meg magát a város szélén, együtt dolgozik Gregorral, a különc gondnokkal és a helyi paranormális különítménnyel. A furcsa pár együtt néz szembe a ‘különös hívásokkal’, amelyek az örsre érkeznek éjjel.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Strange Calls

Rake (2010)
Rake

Egy bűnügyi védőügyvéd a lehető legnezebb és lefelkavaróbb ügyeket vállalja el, amiket senki más nem akar. A magánélete mindamellett legalább ilyen problémás.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rake

A közlekedés új útjai (2006)
e2: The Economies of Being Environmentally Conscious

A közlekedés működőképességének legnagyobb ellensége az autó, ugyanakkor korunkban az emberek többet utaznak és több árut szállítanak, mint a történelem folyamán bármikor. A globálissá vált élettérben globális felelősséggel kell keresni a közlekedés új útjait. A sorozat létező, illetve épp a megvalósulás fázisában lévő megoldásokat mutat be az urbanizáció legégetőbb kérdéseire.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók