Shop
HírekToplista

Operatőr

robert m. stevens

FBI ügynökök bevetésen (2003)
The Handler

Holtan találnak egy beépített ügynököt. A nyomozás során kiderül, hogy van néhány piszkos zsaru, akiknek köze lehetett az ügynök meggyilkolásához.
Adatlap »
0 hozzászólás

Miami helyszínelők (2002)
CSI: Miami

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A sorozat a pálmafás Miamiban játszódik. A floridaiak feje Horatio H. Caine, egykori gyilkossági nyomozó, akinek a testvére bevetés közben meghalt. Ez az egész élete alatt kísérti.
Adatlap »
1 hozzászólás
Miami helyszínelők

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Seven Days - Az időkapu (1998)
Seven Days

Frank Parker (Jonathan LaPaglia), az egykori, rendkívüli képességekkel rendelkező CIA-ügynök különleges feladatot kap a Nemzetbiztonsági Hivataltól. A még fejlesztés alatt álló időgép segítségével az időben utazva terrorcselekményeket kell megakadályoznia. A titkos küldetés parancsnoka régi katonatársa, Donovan (Don Franklin), aki hisz Parker visszatérésében, míg az elképesztő időutazás fejlesztője Olga (Justina Vail), a gyönyörű tudósnő, aki újabb és újabb kihívás elé állítja.
Adatlap »
0 hozzászólás

Amazing Stories (1985)
Amazing Stories


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók