Shop
HírekToplista

Operatőr

rohn schmidt

Bűnös Chicago (2014)
Chicago P.D.

A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bűnös Chicago

Anatomy of Violence (2013)
Anatomy of Violence

A sztori középpontjában a kriminálpszichológus Dr. Raines áll, aki egy olyan fiatal nyomozónő partnere lesz, akivel viszályokkal teli múlton osztozik.
Adatlap »
0 hozzászólás

Mob City (2013)
Mob City

Majdnem egy évtizedet felölelő küzdelem története a Los Angeles-i rendőrfőkapitány, William Parker és Mickey Cohen maffiafőnök között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mob City

Last Resort - A belső ellenség (2012)
Last Resort

500 lábnyi tengervíz alatt a Colorado nevű amerikai atomtengeralattjáró azt a parancsot kapja rádión, hogy lője ki rakétáit Pakisztánra. Amikor a Kapitány megerősítést kér válaszképp, a Fehér Ház felmenti őt a szolgálat alól. Amikor a dilemmára az első tiszt is hasonlóképpen reagál, maga a hajó válik célponttá. A saját országuk ellenük fordul, a Colorado javításra szorul, így a legénységnek váratlan körülmények között kell megküzdenie a túlélésért, és egy szárazföldi irányítóközpontot felállítani, hiszen ez lesz az új otthonunk, sőt mit több, a végső menedékük.
Adatlap »
0 hozzászólás
Last Resort - A belső ellenség

Memphis Beat (2010)
Memphis Beat


Adatlap »
0 hozzászólás
Memphis Beat

The Walking Dead (2010)
The Walking Dead

Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?
Adatlap »
0 hozzászólás
The Walking Dead

Csillagkapu: Univerzum (2009)
SGU Stargate Universe

Az idegen bolygón lévő Icarus Kutatóbázison Dr. Nicholas Rush csapata a Csillagkapuk 9. ékzárán dolgozik, méghozzá Everett Young ezredes ideiglenes parancsoksága alatt. Mikor a Csillagkapu Program Nemzetközi Felügyelete (rövidítve IOA) Armstrong szenátor vezetésével vizsgálóbizottságot küld a bázisra, a bolygót megtámadja egy idegen faj, és az egyetlen menekülési útvonal a Csillagkapun keresztül vezet, amely azonban nem a Földre viszi vissza őket, hanem a 9. ékzárral a Destiny-re, a Kapuépítők ősi csillaghajójára. A Destiny automatikusan elindul és folytatja soha véget nem érő küldetését az univerzum legmélyének felderítésére.
Adatlap »
0 hozzászólás
Csillagkapu: Univerzum

Saving Grace (2007)
Saving Grace


Adatlap »
0 hozzászólás
Saving Grace

Huff (2004)
Huff

Dr. Craig "Huff" Huffstodt menő Los Angeles-i pszichiáter (vagy Shrink, ahogy néhányan becézik) mindig kész segíteni másokon, közben saját élete maga a rendetlenség és a tanácstalanság. Élete és értékrendje egy éjszaka alatt, egy hirtelen tragédia miatt megrendül és teljesen megváltozik. Egyik páciense, egy tizenöt éves kisfiú öngyilkosságot követ el. A személyes felelősség és a bűntudat érzete, illetve a feje felett lebegő nyilvános felelősségre vonástól való félelem között lebeg. Huff teljesen megkérdőjelezi addigi életét és döntései miértjeit.
Adatlap »
0 hozzászólás

Kemény zsaruk (2002)
The Shield

A szegénység sújtotta és bűnözéssel fertőzött Los Angeles-i Farmingtonba áthelyezett David Acaveda (Benito Martinez) kapitány egy olyan rendőrségi körzetet talál, ami a saját szabályai szerint szinte törvényen kívül működik. Ezt a hozzáállást Vic Mackex (Michael Chicklis) hitelesíti, aki a Speciális Erők Egységének a vezetője. Egy olyan csoporté, amely nem hátrál meg a törvény szabta korlátoktól, hogy üldözze a bűnözést. De vajon a liberális gondolkodású Vic egyszerűen hitehagyott és egy másféle hatásos értékrend szerint próbál a bűnözés ellen fellépni, vagy saját jól szervezett bűnbandáját működteti a törvénnyel takarózva? Catherine Dent szerepében C.C.H. Pounder, valamint Walton Goggins és Jay Karnes szereplésével a Kemény Zsaruk karakán és kendőzetlen bepillantást enged a zsaruk világába, akik mindennapos küzdelmet folytatnak a rend fenntartásáért. Ez rákényszeríti őket, hogy pengeélen táncoljanak, azoknak a szabályoknak a mezsgyéjén és néha azokon túl, amiket nekik kellene betartatniuk.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kemény zsaruk

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók