Shop
HírekToplista

Operatőr

russ t. alsobrook

Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016)
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life


Adatlap »
0 hozzászólás
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life

Elcserélt lányok (2011)
Switched at Birth

Amikor Bay Kennish a biológiaórán végzett vérelemzési kísérlet alkalmával megmagyarázhatatlan eredményekkel találja szemben magát, akkor gondolkodik el azon először: vajon lehet, hogy őt születésekor elcserélték? Bay nem nyugszik mindaddig, míg rá nem veszi szüleit, hogy alaposabban nézzenek utána a dolognak, és nemsokára már nemcsak a jómódú Kennish családnak, de a város kevésbé elegáns negyedében lakó Vasquez famíliának is újra kell rendeznie sorait.
Adatlap »
0 hozzászólás
Elcserélt lányok

New Girl - Új lány (2011)
New Girl

Egy nehéz szakítás után, Jess, a fiatal lány közös albérletbe költözik három egyedülálló pasival. Habár mindannyian nagyon különösnek találják a lányt, mégis minden erejükkel azon vannak, hogy segítsenek neki - legalábbis az esetek többségében.
Adatlap »
0 hozzászólás
New Girl - Új lány

Hármastársak (2006)
Big Love

A poligám Bill Henrickson Salt Lake Cityben él. A férfi megpróbálja kielégíteni a három felesége - Barb, Nicki és Margene - és hét gyermeke érzelmi és anyagi szükségleteit. A sikeres üzletember már a második "Home Plus" szupermarketjét nyitja meg. Ezúttal azonban nem várt akadályba ütközik Roman személyében.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hármastársak

Miért pont Brian? (2006)
What About Brian

Hogy miért pont Brian? Talán azért, mert a baráti társaságából már mindenki megtalálta a párját, és boldog családi életet él, vagy talán már a családalapítást tervezgeti, míg Brian. Hát ő - ugyan a legjobb pasi az összes barátja közül - mégis szerencsétlen a szerelemben. És most itt van ez a fránya kapuzárási pánik! Brian 34 évesen egyik nap úgy érzi, hogy leáldozóban van a csillaga, míg egy vidámabb napon minden percben azt várja, hogy kopogtasson az ajtaján, a hőn áhított álomnő.
Adatlap »
0 hozzászólás

Dragnet - Gyilkossági akták (2003)
Dragnet

A filmsorozat epizódjai a Los Angelesi rendőrség aktáiból válogatva, megtörtént bűnügyi eseteket dolgoznak fel!
Adatlap »
1 hozzászólás

Miss Match (2003)
Miss Match


Adatlap »
0 hozzászólás

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Undeclared (2001)
Undeclared


Adatlap »
0 hozzászólás

Grosse Pointe (2000)
Grosse Pointe


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók