Shop
HírekToplista

Operatőr

ryan mcmaster

Lucifer (2016)
Lucifer

Ha az alvilág már Lucifer számára is unalmas, akkor az ördög az Angyalok városába megy - és pokolian jó mulatság veszi kezdetét. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése. A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak az ügy, hanem Chloe iránt is mind jobban érdeklődik. A nőre ugyanis láthatóan nem hat a férfi ördögi bája, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések - például a szimpátia - is ostromolnak. Nem is csoda, ha a férfi agyturkászhoz fordul segítségért. Ráadásként a válófélben lévő Chloe férje - a szintén rendőr Dan - sem nézi jó szemmel Lucifer ügyködéseit, és hogy a káosz teljesen legyen, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B. Woodside), hogy győzze meg Lucifert: térjen vissza oda, ahova valóban tartozik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lucifer

Az indíték (2013)
Motive

Bűnügyek felderítésével foglalkozó nyomozócsapat munkáját követhetjük nyomon, kanadai köntösben. Eddig semmi új, igaz - hacsak nem az, hogy kissé csavaros sorrendben tálalva: előbb megtudjuk, ki az áldozat és a gyilkos, majd fény derül a bűntettre magára is, aztán pedig lassan bontakozik ki a mögöttes történet, főként arra fókuszálva, hogy milyen motiváció húzódik meg a szörnyű tettek hátterében.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az indíték

Őslények kalandorai: Új világ (2012)
Primeval: New World

Az idő szövetén keletkezett lyukaknak köszönhetően Vancouver utcáin veszélyes őslények bukkannak fel. A kanadai kutatócsapat az ősragadozók üldözésére indul. Eddig ismeretlen jelenségnek köszönhetően lyukak keletkeztek az idő szövetén, így az elmúlt korok teremtményei átléphetnek mai világunkba is. Az őslények közt akad vérengző, rejtélyes, érdekes, veszélyes, szelíd, kicsi és óriás, mégis egy közös van bennük: nem a mi időnkben élnek. Megjelenésük vajon felforgatja a történelmet? Túlélik-e az emberek a fenyegető, rivális fajok megjelenését? Ám van egy még húsbavágóbb kérdés: ha legközelebb kilépünk az utcára, vajon egy velociraptor néz majd velünk farkasszemet? Evan Cross feltalálóra és csapatára vár a feladat, hogy Vancouver lakóit megvédje az elszabadult őslényektől. Az első évad során a csapat tagjai egyre jobban megismerik az ősállatok természetét, és kiderítik, hogy milyen eszközökkel lehet küzdeni ellenük. Lassanként az időben keletkezett lyuk természetére is fény derül. A közös ellenséggel való küzdelem során új barátságok és szerelmek szövődnek. A Primeval: New World az angol Primeval World anyasorozat mintájára készült.
Adatlap »
2 hozzászólás
Őslények kalandorai: Új világ

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók