Shop
HírekToplista

Operatőr

scott williams

Girlfriend's Guide to Divorce (2014)
Girlfriends' Guide to Divorce


Adatlap »
0 hozzászólás
Girlfriend's Guide to Divorce

Kyle, a rejtélyes idegen (2006)
Kyle XY

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kyle, a rejtélyes idegen

Psych - Dilis detektívek (2006)
Psych

Sanyarú sorsú gyermekként Shawn Spencernek nem volt más választása, minthogy vaskalapos rendőr édesapja nyomására felülmúlhatatlan megfigyelőképességre tegyen szert. Ám az alma sajnos elég messze esett a fájától és Shawn a felnőtt korára igazi link alakká vált. Ráébredvén arra, hogy az álláskeresés, és persze találás roppant nehéz feladat, szélhámossággal próbál némi pénzhez jutni. Időről-időre a rendőrség munkájának megkönnyítésére ajánlja fel "médiumi" képességét, melyben persze állandó segítségére van gyermekkori barátja, Gus is.
Adatlap »
1 hozzászólás
Psych - Dilis detektívek

Sons & Daughters (2006)
Sons & Daughters


Adatlap »
0 hozzászólás

Tarzan (2003)
Tarzan

Jane Porter, a keményfejű, makacs nyomozónő élete fenekestül felfordul, amikor megpillantja a szenvedélyes, őserejű Tarzant (John Claytont) New York nagyvárosi dzsungelében. Tarzan dúsgazdag nagybátyja, a hatalmas cégbirodalmat irányító Richard Clayton mindent elkövet, hogy saját képére formálja, civilizálja unokaöccsét. Jane pedig, akit különösen vonz a főhős izgalmas és ártatlan természete, egyre nehezebben tudja eldönteni, mit válasszon: a nyers erőt vagy a kifinomult városiasságot, az eszére hallgasson vagy az ösztöneire.
Adatlap »
0 hozzászólás

Vadnyugati bűnvadászok (2003)
Peacemakers

Az 1800-as évek vége felé a Vadnyugaton éppen kialakulóban van a törvényszéki végrehajtás fogalma. Silver City városában Jared Stone serif próbálja felvenni a harcot a bűnözés ellen, s tudja, hogy változnak az idők, így neki is változnia kell. A polgármester közli vele, hogy a Pinkerton magánnyomozócégtől, Chicagóból küldenek egy embert, aki segít felderíteni az éppen aktuális bűnesetet - lévén, hogy a gyilkosság a vasúton történt. Larimer Finch megérkezik a városkába és különleges, mindaddig szinte ismeretlen eszközökkel vesz részt a nyomozásban. Az elején a serif nem kedveli a fiatal és túlbuzgó Finch-cset, később azonban egymásra utaltságukban mégis megtalálják a közös hangot.
Adatlap »
0 hozzászólás

Rejtélyek kalandorai (2000)
Mysterious Ways

Declan Dunn mindennapi antropológia tanár volt - mindaddig, amíg csodával határos módon túl nem élt egy lavinát. Mindaddig nem hitt a természetfölötti erők létezésében, ám megmenekülése óta egyre erősebb benne a vágy, hogy bebizonyítsa az irracionális erők, a csodák létét. Vannak olyan események, amelyeket meg lehet magyarázni józan, természettudományos érvekkel, ám megesnek olyan megmagyarázhatatlan, misztikus kalandok is az emberrel, amelyekre egyszerűen nincs magyarázat. Filmbeli társa, Peggy Fowler egy olyan pszichológusnő, aki minden idejét azzal tölti, hogy másokon segítsen és aki nem mer hinni abban, hogy léteznek csodák, hogy vannak irracionális, természetfölötti erők, a legkülönbözőbb kalandokba bonyolódnak, halálközeli élményekben részesülnek, üzeneteket kapnak a halottaktól vagy akár látomásaik támadnak.
Adatlap »
0 hozzászólás

Száguldó vipera (1996)
Viper

Julian Wilkes elkészül a Vipera nevű autó fejlesztésével. Az eredményt megtekinti Strand, aki polgármester akar lenni és Delia Thorne parancsnok. A csodaautót azonban nincs aki vezesse, így Strand kiadja a parancsot, Thornenak, szerezzen hozzá sofőrt. Egy betörőbandát épp elkap a rendőrség, a gépkocsivezetőjüket baleset éri, nincsen senkije, hiszen a fél életét a börtönben töltötte. Kitörlik az emlékezetét és Paytonból így Joe Astor lesz, a csodaautó sofőrje.
Adatlap »
0 hozzászólás

Veszélyes küldetés (1994)
New York Undercover

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Miért éppen Alaszka? (1990)
Northern Exposure

Joel Fleischman egy törzsgyökeres New York-i, aki még soha nem járt a Mississippitől nyugatra. Szánt szándéka, hogy orvos legyen, de mivel nincs meg hozzá a kellő anyagi háttere, 75 helyre küldi el a jelentkezését remélve, hogy álma valóra válhat. Minden erőfeszítése ellenére mindössze egyetlen választ kap, Alaszkából. Az ösztöndíjért cserébe azonban bele kell egyeznie, hogy a semmi közepén lévő Cicely város elkötelezett „rabszolgája” lesz az elkövetkező 4 évben.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók