Shop
HírekToplista

Operatőr

walt lloyd

A pokoltól délre (2015)
South of Hell

Charlestonban él Maria, a démonvadász. Testvérével, Daviddel az oldalán űzi ki az ördögöt a megszállt emberekből. Miközben más démonokra vadászik, a saját démonával, Abigaillel is meg kell küzdenie, melyet a másokból kiűzött gonosz táplál. A dél-karolinai Charleston ezerarcú város, otthona Maria Abascalnak, a harmincéves démonvadásznak. A bátor és képzett fiatal nő a testvérével, Daviddel az oldalán űzi ki az ördögöt a megszállt emberekből. Miközben Maria más démonokra vadászik, a saját démonával, Abigaillel is kénytelen megküzdeni, amelyet a nő által másokból kiűzött gonosz táplál. Miközben osztozik a lelkén és a sorsán, Maria kétségbeesetten próbál megszabadulni tőle. A főszerepben Mena Suvari és Zachary Booth látható.
Adatlap »
0 hozzászólás
A pokoltól délre

A búra alatt (2013)
Under the Dome

A Stephen King regényére alapuló A Búra alatt, egy tipikus amerikai kisvárosban játszódik, amelynek lakói egy nap különös jelenségre ébrednek. Elképesztő gyorsasággal egy rejtélyes erőmező, egy láthatatlan Búra ereszkedik le a településre. A pánik azonnal eluralkodik az embereken, ám a megpróbáltatások sora csak most kezdődik számukra. Teljesen elszigetelődnek a civilizációtól és a láthatatlan Búrát sem belülről, sem kívülről nem lehet megsemmisíteni. A csapdába esett városlakóknak így hát fel kell fedezniük a Búra eredetét, és létezésének célját, a bezártság azonban mindegyikükből a legrosszabbat hozza elő…
Adatlap »
2 hozzászólás
A búra alatt

Legit (2013)
Legit

A sorozat főszereplője Jim Jeffries, a nagyszájú ausztrál humorista, aki Los Angelesben igyekszik a lehetős legnormálisabb életet élni, amire csak képes. Hogy ne csak élvezeteket hajszolja, segítségére van jóbarátja és annak mozgássérült testvére is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Legit

Született szobalányok (2013)
Devious Maids

Mexikói formátum alapján készült szappanopera jellegű sorozat, amely négy szobalányt követ nyomon, akik álmaikat igyekeznek valóra váltani, miközben a Beverly Hills-i gazdagok és szépek otthonaiban dolgoznak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Született szobalányok

Glades - Tengerparti gyilkosságok (2010)
The Glades

Amikor Jim Longsworth nyomozó (Matt Passmore) a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Glades - Tengerparti gyilkosságok

Doktor House (2004)
House M.D.

Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék. Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal orvosból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, kedvenc kórházsorozata közben!
Adatlap »
0 hozzászólás
Doktor House

Jogi játszmák (2004)
Boston Legal

Az ügyvédi iroda egyik vezetője, Edwin Poole idegösszeomlást szenved, így Paul Lewiston kénytelen új munkatársat keresni a helyébe, ezért visszahívja a céghez Brad Chase-t. Alan Shore új ügyet kap: egy anya be akarja perelni az Annie című musical producereit, miután a lánya nem kapta meg a főszerepet azon az alapon, hogy feketebőrű. Denny Crane megpróbálja megakadályozni, hogy ügyfele magánnyomozót fogadjon fel annak kiderítésére, kivel csalja meg a felesége.
Adatlap »
0 hozzászólás
Jogi játszmák

Karen Sisco - Mint a kámfor (2003)
Karen Sisco

Karen Sisco rendőrbíróként dolgozik. Ám egy akcióban kap egy lövést és nem emlékszik a történtekre, ezért a jelentést sem tudja megírni. Karen új barátja ki akarja találni, hogy mi a lány foglalkozása, de a rendőr eszébe sem jut. Karen apja egy mozgássérült nyomában van, aki szerinte csak tetteti a fogyatékosságát. Kiderül, hogy Carl - Karen leendő új barátja - neve felmerül több bankrablásban is, mint gyanúsított...
Adatlap »
0 hozzászólás

Miami helyszínelők (2002)
CSI: Miami

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A sorozat a pálmafás Miamiban játszódik. A floridaiak feje Horatio H. Caine, egykori gyilkossági nyomozó, akinek a testvére bevetés közben meghalt. Ez az egész élete alatt kísérti.
Adatlap »
1 hozzászólás
Miami helyszínelők

Chicago Hope kórház (1994)
Chicago Hope

A Chicago Hope Kórház Amerika, sőt az egész világ egyik legjobban felszerelt kórháza. Itt kerül sor a gyomránál összenőtt két sziámi ikerlány szétválasztására. A műtétet Dr. Geiger vezeti, a nehéz természetű, de briliáns tehetségű szívsebész. A cél: mindkét gyermek életének megőrzése, jóllehet, ezt minden más kórház lehetetlennek ítélte. Geiger és agysebész barátja, Dr. Shutt még éppen időben lép közbe, hogy megmentse az idős Dr. Thurmond egyik betegének életét. Az intézet volt vezető főorvosa, aki már jóval túl van a hetvenen, nem hajlandó tudomást venni az idő múlásáról, és továbbra is operálni akar...
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók