Shop
HírekToplista

Producer

gale anne hurd

Falling Water (2016)
Falling Water


Adatlap »
0 hozzászólás
Falling Water

Hunters (2016)
Hunters


Adatlap »
0 hozzászólás
Hunters

Fear the Walking Dead (2015)
Fear the Walking Dead

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fear the Walking Dead

The Walking Dead (2010)
The Walking Dead

Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?
Adatlap »
0 hozzászólás
The Walking Dead

Kaland Bt. (2002)
Adventure Inc.

Judson Cross-t (Michael Biehn) két dolog érdekli: a rejtélyes kincsek és a megoldhatatlan ügyek. Csapata, a Kaland Bt. épp ilyen esetekre specializálta magát: izgalmas, fordulatos kincskeresésére és kivitelezhetetlennek tűnő feladatok megoldására.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók