Shop
HírekToplista

Producer

jerry bruckheimer

Training Day (2017)
Training Day


Adatlap »
0 hozzászólás
Training Day

Lucifer (2016)
Lucifer

Ha az alvilág már Lucifer számára is unalmas, akkor az ördög az Angyalok városába megy - és pokolian jó mulatság veszi kezdetét. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése. A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak az ügy, hanem Chloe iránt is mind jobban érdeklődik. A nőre ugyanis láthatóan nem hat a férfi ördögi bája, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések - például a szimpátia - is ostromolnak. Nem is csoda, ha a férfi agyturkászhoz fordul segítségért. Ráadásként a válófélben lévő Chloe férje - a szintén rendőr Dan - sem nézi jó szemmel Lucifer ügyködéseit, és hogy a káosz teljesen legyen, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B. Woodside), hogy győzze meg Lucifert: térjen vissza oda, ahova valóban tartozik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lucifer

CSI: Cyber (2015)
CSI: Cyber


Adatlap »
0 hozzászólás

Hostages (2013)
Hostages

A történet középpontjában Ellen, egy washingtoni sebész áll, aki politikai cselszövések kellős közepén találja magát, miután kiválasztják egy az Amerikai Egyesült Államok elnökének megoperálására. A családját túszul ejtik, és csak rajta múlik, hogy megmentse az életüket. A sorozatot egy izraeli formátumból adaptálták, amely sosem került adásba.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hostages

Miami Trauma (2010)
Miami Medical

A Miami trauma az egyik legújabb kórházsorozat, melynek szereplői azok a sürgősségi osztályon dolgozó orvosok és mentősök, akik a beteggel a trauma elszenvedését követő első 60 percben foglalkoznak, amikor a páciens későbbi esetleges felépülését leginkább befolyásoló döntéseket kell meghozniuk az orvosoknak. Dr. Matthew Proctor új a trauma csapatban, aki békés Maryland-i praxisát hagyta ott a sürgősségiek kedvéért, Dr. Eva Zambrano pedig egy munkamániás sebész, míg Dr. Serena Warren épp csak most került ki az orvosi egyetemről és gyorsan bele kell rázódnia a való életbe. Az agilis Tuck Brody nővér pedig próbál egyensúlyt tartani az orvosok szükségletei és a betegek hozzátartozóinak igényei között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Miami Trauma

Elfelejtve (2009)
The Forgotten

Van egy hálózat, a neve: Forgotten Network. Ha a rendőrség csődöt mond, akkor lép akcióba a Forgotten csapat. Civil önkéntesek, akik Amerika-szerte tagjai a hálózatnak, névtelen áldozatok személyazonosságait kutatják. Olyanokét, akiket régen elfeledtek és nem hiányoznak senkinek. A csapat élén álló Alex Donovan exrendőrt, Christian Slater alakítja. A sorozat atyja az Emmy-díjas producer, Jerry Bruckheimer. Alex, Lindsey, Candace, Walter, Tyler azon önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendőrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával keljen eltemetni. Ezúttal egy fiatal diáklány holttestét találják meg, és a rendőrség tehetetlen. Semmilyen nyomot nem talál az ügy kapcsán így azt is képtelenek megállapítani, hogy egyáltalán ki az áldozat. A csapat egészen új nyomokon indul el és végül nemhogy az áldozatra, de a tettes kilétére is fény derül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Elfelejtve

Sötét zsaruk (2009)
Dark Blue

A sorozat egy rendőri egységről szól, akik hivatalosan nem is léteznek. Tagjai a nyilvántartásból csak hosszas kutakodás és a legmagasabb szintű hozzáférés megszerzése után kerülnek elő. Létezésükről csak a rendőrfőnök tud. Az egység vezetője egy személyes tragédiát feldolgozni képtelen, öntörvényű rendőr. Az egység tagjai között van Ty, akinek az otthoni gondjai néha betesznek a munka elvégzésében, Jaimie, aki újonc létére eléggé talpra esett, és Dean, aki teljesen kiszámíthatatlan és néha már a határt súrolja, jó és rossz között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Sötét zsaruk

Az utolsó órában (2008)
Eleventh Hour

Dr. Jacob Hood kormányzati biofizikust, és csinos kolléganőjét, Rachel Youngot csak a legkomolyabb tudományos kríziseknél és furcsaságoknál vetik be. Feladatuk a tudományos áttöréseket és magát a tudományt megóvni azoktól, akik rossz célra akarják használni.
Adatlap »
0 hozzászólás

Igazság (2006)
Justice


Adatlap »
0 hozzászólás

Modern Men (2006)
Modern Men


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók