Shop
HírekToplista

Producer

jill danton

Star Trek: Discovery (2017)
Star Trek: Discovery


Adatlap »
0 hozzászólás
Star Trek: Discovery

Matador (2014)
Matador


Adatlap »
0 hozzászólás
Matador

Selfie (2014)
Selfie

A kissé önelégült Eliza Dooley (Karen Gillan) egy közösségi oldalon éli életét, annak minden apró mozzanatát megosztja 236.000 követőjével egy-egy szelfi formájában. Egy szürke, magányos napon azonban ráébred, hogy hiába a rengeteg követő, ha nincs egyetlen igaz barátja sem, akit felhívhatna. Elhatározza, hogy változtat életén: felkér egy marketing gurut, Henry-t (John Cho), hogy segítsen neki megtanulni, miként kell valódi emberi kapcsolatokat kiépíteni.
Adatlap »
0 hozzászólás
Selfie

The Night Shift (2014)
The Night Shift

A MASH és a Vészhelyzet egybegyúrva. Volt katonai orvosok szedett-vedett csapata kissé felfkavarja az állóvizet egy San Antonio-i kórház éjszakai ügyeletén. A San Antonio Memorial Kórhában, akik este héttől reggel hétig dolgoznak, egy másik fajhoz tartoznak. Üdv az éjszakai műszakban, ahol minden éjjel hősies küzdelem folyik az emberéletek megmentéséért, és a kórház fennmaradásáért. Miután visszatér Afganisztánból, az adrenalinfüggő TC Callahan úgy gondolta, már mindent látott, de a legnezebb harc még itthon vár rá. TC és laza, éügyeletes orvoskoból álló kis csapata tudja, hogy engedje ki a fáradt gőzt, de amikor életek forognak kockán senki sem teszi náluk jobban a dolgát. Sajnálatos módon az éjszakai műszak is új vezetőt kap, Michael Ragosa személyében, akit jobban érdekel a költségcsökkenté, mint az emberek gyógyítása. De TC még nem találkozott olyan szabállyal, amit ne lehetne megszegni, vagy olyan emberrel, akivel ne merne szembeszállni. És az nyilvánvaló, hogy még volt barátnője, aki a helyettese is egyben, sem képes őt kordában tartani. Ha Ragosa háborút akar... akkor TC-től megkapja.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Night Shift

A kondom el van vetve (2011)
Suburgatory

Kényelmes házak. Gondosan ápolt gyep. Kedves szomszédok. Ki az aki ne ilyen kertvárosi, középosztálybeli otthonról álmodna? A tizenhat éves tini, Tessa aligha. Az apja, George Altman egyedül neveli őt, mindent megtesz, ami tőle telik. Tessa igazi vagány városi lány, New Yorkban nőtt föl, könnyedén kiismeri magát az aszfaltdzsungelben. Ám amikor George bontatlan óvszert talál a lánya hálószobájában, úgy gondolja, itt az ideje, hogy a lányát egészségesebb környezetbe nevelje. A kertvárosba való költözést Tessa valóságos sokként éli meg.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kondom el van vetve

A terminátor: Sarah Connor krónikái (2008)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Ez a történet ott kezdődik, ahol a Terminátor 2. befejeződik. John és édesanyja, Sarah viszontagságai nem érnek véget a kegyetlen T-1000-es robot likvidálásával. Skynet újabb és újabb gyilkológépeket küld a nyomukba, hogy elpusztítsák Johnt, a jövő emberiségének reménységét. Sarah és fia űzött, magányos vadként menekül államról államra, városról városra az irgalmat nem ismerő vérebek elől. Egészen addig, amíg nem találkoznak egy védelmükre küldött csinos kiborggal, Cameronnal. A törékenynek tűnő lány félemet nem ismerő amazonként védelmezi Johnt és Sarah-t, de abban is fontos szerepe van, hogy rábeszéli védenceit arra, hogy hagyják fel lehetetlennek tűnő harcukat a túlélésért és inkább szálljanak szembe az emberiség leendő leigázójával, pusztítsák el véglegesen a Skynetet.
Adatlap »
0 hozzászólás
A terminátor: Sarah Connor krónikái

Magánügyek (2005)
Close to Home


Adatlap »
0 hozzászólás

Phil a jövőből (2004)
Phil of the Future


Adatlap »
0 hozzászólás

Rejtélyes vírusok nyomában (2004)
Medical Investigation

Az ismeretlen és váratlan vírusok, betegségek pusztítóbbak lehetnek, mint egy terrorista támadás és az ellenük történő védekezés szinte reménytelen. Ezt a reménytelen küzdelmet tűzi zászlajára az Egészségügyi Intézet nyomozócsoportja és könyörtelen vezetőjük, Dr. Connor.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rejtélyes vírusok nyomában

Melegítő (2003)
Queer Eye for the Straight Guy

Tabukat dönt le a Melegítő című valóságshow, amely Amerikában az NBC műsorán volt látható (Queer Eye For The Straight Guy). A Melegítő az első, melegek főszereplésével készült reality műsor a magyar televíziózás eddigi történetében. Az öt meleg férfi egy heteroszexuális társuknak segít rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását ahhoz, hogy könnyebben találjon magának barátnőt.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók