Shop
HírekToplista

Producer

kevin murphy

Az ellenállás városa (2013)
Defiance

A nem túl távoli jövőben már vége van annak a hitnek, hogy egyedül vagyunk a hatalmas univerzumban - a votan nép szeretné, ha velünk együtt élhetne a Földön. Azonban hiába a megegyezés, van aki nem szeretné, ha köztünk lennének, nekik viszont már nincs hova menniük. Egy háború kitörésének küszöbén állunk. Ennek az új világnak a közepén, a rejtélyes Jeb Nolan elkeseredett harcot vív a törvényesség fenntartása érdekében egy határvárosban a földönkívüliek és a földlakók között. Életben maradni ezen a könyörtelen tájon embert próbáló feladat. Ha sikerrel jár, ez lehet az ellenállás városa.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az ellenállás városa

Vadmacskák (2010)
Hellcats


Adatlap »
0 hozzászólás
Vadmacskák

Caprica (2009)
Caprica

A sorozat a Battlestar Galactica sorozat előzményeit dolgozza fel, amely elmeséli, hogy mi vezetett az emberiség, vagyis a Tizenkét Kolónia pusztulásához. Több mint ötven évvel játszódik a Battlestar Galactica előtt. A történet két család életét mutatja be, az Adama-két és a Graystone-okét, mindezt egy technológiai áttörés hajnalán: amikor a békében élő Tizenkét Kolónián létrehozzák az első cylont.
Adatlap »
0 hozzászólás
Caprica

Jack és Jill (1999)
Jack & Jill

Az élet bonyolult - főleg, ha az ember fiatal, szerelemre éhes és társat keres. Ám ha azok, akiket egymásnak teremtett a sors, végre megismerkednek egymással...!
Adatlap »
0 hozzászólás
Jack és Jill

Légy valódi! (1999)
Get Real


Adatlap »
0 hozzászólás

Sabrina the Animated Series (1999)
Sabrina, the Animated Series


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók