Shop
HírekToplista

Producer

steve golin

13 Reasons Why (2017)
13 Reasons Why


Adatlap »
0 hozzászólás
13 Reasons Why

Berlini küldetés (2016)
Berlin Station


Adatlap »
0 hozzászólás
Berlini küldetés

Préda (2016)
Quarry

A történet szerint 1970-ben járunk, főhősünk Quarry, a mesterlövész tengerészgyalogos, aki 1973-ban hazatér Vietnamból, és megdöbbenve tapasztalja, hogy saját szerettei is elkerülik, a társadalom pedig szörnyként kezeli. Azonban egy The Broker nevű sötét alak megkörnyékezi, hogy csatlakozzon hozzá és bűnözőkből álló csapatához.
Adatlap »
0 hozzászólás
Préda

Mr. Robot (2015)
Mr. Robot


Adatlap »
0 hozzászólás
Mr. Robot

A törvény nevében (2014)
True Detective

A sorozat két zsaruról szól. Martin Hart és Rust Cohle egykor társak voltak, és 17 évvel ezelőtt együtt nyomoztak egy prostituált halála ügyében. Amikor új információ kapcsán meghallgatják őket, felelevenedik a múlt.
Adatlap »
2 hozzászólás
A törvény nevében

L. (2004)
The L Word

Történet egy Los Angeles-i leszbikus baráti társaság életéről és szerelmeiről. Jenny (Mia Kirshcner), a friss diplomás író karrierje reményében barátjával a nyugati partra, Los Angelesbe költözik. Hamarosan megismerkednek szomszédjaikkal, akik közül egy párról kiderül, hogy leszbikusok és már hét éve együtt élnek. Jenny élete fenekestől felfordul, mert eddig nem szembesült ezzel a világgal. A szomszédok partit rendeznek, ahol alkalma nyílik egy csomó új és "más" lány és nő megismerésére: találkozik Marinával, aki a Planet bár tulajdonosa, Danával, aki egy felívelő karrier elé néző teniszjátékos, a szerelemben azonban tapasztalatlan; Aliciával, aki álmai nőjét keresi, eddig sikertelenül és Shannel, aki fodrász és agresszív az életben és a magánéletben is... Hogyan boldogul Jenny ebben az új környezetben? Megkísérti-e egy másfajta testi és lelki kapcsolat?
Adatlap »
0 hozzászólás
L.

Bukott angyalok (1993)
Fallen Angels

A sorozat az 1940-es és 50-es évek noir-filmjeinek képi világát utánozva olyan jelentős hardboiled krimiszerzők műveit dolgozza fel, mint Raymond Chandler, James Ellroy, Dashiell Hammett és Cornell Woolrich. A történeteket pedig elismert, nagy nevű rendezők (Steven Soderbergh, Peter Bogdanovich, Alfonso Cuarón) és színészek (Tom Hanks, Gary Oldman, Joe Mantegna, Alan Rickman, Gary Busey, Diane Lane, Laura Dern, Benicio del Toro, Christopher Lloyd, Heather Graham, Brendan Fraser, Kiefer Sutherland) tolmácsolásában láthatjuk.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók