Shop
HírekToplista

Rendező

anson williams

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Bűbájos boszorkák (1998)
Charmed

Két lánytestvér megszokott életét éli, mígnem egy napon betoppan a legkisebb, rég nem látott húguk, és ezzel halandó életüknek vége. Rájuk száll az ősi erő, és ettől fogva célponttá válnak...
Adatlap »
0 hozzászólás
Bűbájos boszorkák

A kaméleon (1996)
The Pretender

Jarodnak az a különleges képessége, hogy bármilyen személyiséget magára tud ölteni. A korábbi csodagyerek feltehetően árva volt, amikor sorsa a központ kezébe került, ahol különleges képesség birtokosa lett. A fiatal Jarod összebarátkozik a pszichiáter Sydney Greennel, aki gondozója és képességének fejlesztője is egyben. A központ ördögi vezetői azonban azt tevezik, hogy elárverezik Jarodot és a legmagasabbat ajánlónak adják. Amikor erre rájön megszökik, és üldözöttként jár városról városra különleges képességeit használva.
Adatlap »
0 hozzászólás

Hetedik mennyország (1996)
7th Heaven

A hetedik mennyország a Camden család életébe kalauzol, ahol az apa tiszteletes, az anya pedig hét rakoncátlan gyereket nevel.
Adatlap »
1 hozzászólás
Hetedik mennyország

Sabrina, a tiniboszorkány (1996)
Sabrina, the Teenage Witch

A sorozat a 16 éves Sabrina életéről szól, aki különc és szeszélyes nagynénjeivel, Hildával és Zeldával él együtt. A két 2000 éves boszorkány néni varázserővel ajándékozza meg a lányt születésnapjára, s ennek megfelelően a boszorkányvizsgára is készülnie kell. Természetesen mókás helyzetek, vidám pillanatok is adódnak a tanulás ideje alatt, melyet figyelemmel kísérhetünk a sorozat epizódjaiban.
Adatlap »
0 hozzászólás

Spinédzserek (1996)
Clueless

Cher és barátnői nem hétköznapi tinédzserek: a napsütötte Beverly Hills-ben laknak és nem küszködnek anyagi gondokkal. A gondok csak akkor kezdődnek, amikor Cher az iskolaújság tanácsadója lesz...
Adatlap »
0 hozzászólás

Herkules (1995)
Hercules: The Legendary Journeys

Legyen Ön is tanúja Herkules csodás kalandokkal teli, fantasztikus útjának! Ókori hősünk rettegett szörnyekkel, kiállhatatlan királynőkkel hadakozik, és a rossz fiúkból is bőven kijut az igazság hellén bajnokának.
Adatlap »
0 hozzászólás

Star Trek: Voyager (1995)
Star Trek: Voyager

A Star Trek: Voyager a Star Trek univerzum negyedik televíziós sorozata, amely a USS Voyager föderációs csillaghajó történetét meséli el. 2371-et írunk. A Voyager a Maquis nevű terrorista szervezet egyik hajóját indul felkutatni, azonban egy csillagközi anomáliának, a Vadvidéknek köszönhetően mindkét hajó átkerül a Galaxis túlsó végébe, a Delta Kvadránsba. Egy Gondviselő nevű magasabb rendű lény fogadja őket, akinek szüksége van a segítségükre. A lény haldoklik, de nem akarja magára hagyni a rábízott bolygó népét - az ocampákat -, akik még nem elég felkészültek a planéta elhagyására vagy az agresszív kazonok elleni védekezésre. A Voyager feladata, hogy átsegítse az ocampákat a Gondviselő elvesztésén, illetve, hogy elpusztítsa a Gondviselő otthonaként szolgáló űrállomást, amit az ocampák ellen lehetne fordítani. Ezzel viszont elvágják az azonnali hazafelé vezető utat is, de Janeway kapitány fontosabbnak ítéli egy nép túlélését a saját érdeküknél. Az elpusztult maquis hajó legénységét a fedélzetre fogadva segítenek a Gondviselőnek, majd megkezdik a hazafelé vezető 70.000 fényéves utat az ismeretlen Delta kvadránson át.
Adatlap »
0 hozzászólás
Star Trek: Voyager

Xena, a harcos hercegnő (1995)
Xena: Warrior Princess

Évadok: 1 2 3 4
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók