Shop
HírekToplista

Rendező

brian k. roberts

G-Spot (2005)
G-Spot


Adatlap »
0 hozzászólás

Eve (2003)
Eve


Adatlap »
0 hozzászólás

What I Like About You (2002)
What I Like About You


Adatlap »
0 hozzászólás

Jim szerint a világ (2001)
According to Jim

Jim és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá.
Adatlap »
0 hozzászólás
Jim szerint a világ

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Férjek gyöngye (1998)
The King of Queens

A történet New Yorkban játszódik. Kevin James komikus, filmbeli nevén Doug Heffernan játssza a főszerepet. Doug csomagkihordóként dolgozik, és a csomagokkal együtt saját véleményét - munkáról, házasságról és családról - is kiszállítja a házakhoz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Férjek gyöngye

Két srác, egy csaj és egy pizzéria (1998)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Mintapasik (1996)
Men Behaving Badly

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Sabrina, a tiniboszorkány (1996)
Sabrina, the Teenage Witch

A sorozat a 16 éves Sabrina életéről szól, aki különc és szeszélyes nagynénjeivel, Hildával és Zeldával él együtt. A két 2000 éves boszorkány néni varázserővel ajándékozza meg a lányt születésnapjára, s ennek megfelelően a boszorkányvizsgára is készülnie kell. Természetesen mókás helyzetek, vidám pillanatok is adódnak a tanulás ideje alatt, melyet figyelemmel kísérhetünk a sorozat epizódjaiban.
Adatlap »
0 hozzászólás

Spinédzserek (1996)
Clueless

Cher és barátnői nem hétköznapi tinédzserek: a napsütötte Beverly Hills-ben laknak és nem küszködnek anyagi gondokkal. A gondok csak akkor kezdődnek, amikor Cher az iskolaújság tanácsadója lesz...
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók