Shop
HírekToplista

Rendező

chris grismer

Containment (2016)
Containment


Adatlap »
0 hozzászólás
Containment

Recovery Road (2016)
Recovery Road


Adatlap »
0 hozzászólás

Blood and Oil (2015)
Blood & Oil


Adatlap »
0 hozzászólás
Blood and Oil

Killjoys (2015)
Killjoys


Adatlap »
0 hozzászólás
Killjoys

Az uralkodónő (2013)
Reign

Mária a skótok híres királynője volt, akinek korai éveit dolgozza fel a sorozat. A fiatal lány 15 éves korában érkezik Franciaországba három társalkodónőjével és legjobb barátnőjével együtt, hogy Ferenc herceg jegyese legyen. Mária persze azonnal a francia udvar intrikáinak kereszttüzében találja magát, ám erős személyisége segítségére van abban, hogy túlélje mindezeket és trónra kerüljön.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az uralkodónő

Sötét árvák (2013)
Orphan Black

Miután tanúja lesz egy nő öngyilkosságának, a dörzsölt kaméleon, Sarah, a nő bőrébe bújik, aki teljesen véletlenül éppen úgy néz ki, mint ő. Az a terve, hogy úgy oldja meg problémáit, hogy kifizeti a nő pénzéből saját adósságait, de ehelyett egy olyan rejtély megfejtésébe bonyolódik bele, amely még az ő sokat látott karakterének is sok(k): a halott és ő 'klóntestvérek'. Sarah válaszokat akar, és miközben azokat keresi, döbbenten fedezi fel, hogy még sok olyan klón szaladgál a világban, mint ő - genetikailag azonos emberi lények, akiket gyanútlan szülők neveltek fel, teljesen különböző körülmények között. Bár fogalma sincs róla, ki alkotta a klónokat, hamar ki kell derítenie az igazságot, mielőtt a megölésükre küldött bérgyilkos egyenként levadássza mindannyiukat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Sötét árvák

The Originals - A sötétség kora (2013)
The Originals

A nagysikerű Vámpírnaplók spin-offja, amely az első (eredeti) vámpírcsalád életét mutatja be, a már jól ismert 'családfővel', Klausszal az élen. Klaus visszatér New Orleans francia negyedébe, abba a városba, amelyet századokkal ezelőtt segített felépíteni, hogy felújítsa barátságát egykori tanítványával, Marcellel.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Originals - A sötétség kora

Twisted (2013)
Twisted

Egy karizmatikus tinédzser, akit 16 évesen szociopatának titulálnak, végre újra közel kerül két legjobb gyerekkori barátjához, de azonnal őt gyanúsítják a gyilkossággal, mikor egy diáktársuk meghal.
Adatlap »
0 hozzászólás
Twisted

The Nine Lives of Chloe King (2011)
The Nine Lives of Chloe King

Celia Thomson nagysikerű könyvsorozata alapján. Chloe King, csakúgy mint minden évben, most is alig várja, hogy édesanyjával és barátaival ünnepelhesse születése napját. Egészen addig a pillanatig, mígnem hirtelen csodás képességekre nem tesz szert és felfedezi, hogy egy különös alak követi minden lépését. A lányzó hamarosan megtudja, hogy egy ősi faj képviselője, akiket az emberek évezredek óta próbálnak kiírtani - és talán maga Chloe az egyetlen esélyük a túlélésre
Adatlap »
0 hozzászólás
The Nine Lives of Chloe King

The Secret Circle (2011)
The Secret Circle


Adatlap »
0 hozzászólás
The Secret Circle

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók