Shop
HírekToplista

Rendező

guy norman bee

12 Monkeys (2015)
12 Monkeys

A nagy sikerű 1995-ös 12 majom című mozifilm televíziós változata - sorozat formájában.
Adatlap »
0 hozzászólás
12 Monkeys

iZombie (2015)
iZombie


Adatlap »
0 hozzászólás
iZombie

The Magicians (2015)
The Magicians


Adatlap »
0 hozzászólás
The Magicians

A kiválasztottak (2013)
The Tomorrow People

A történet egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők A kiválasztottak, akik együttes erővel veszik fel a harcot az ULTRA nevű szervezet ügynökei ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kiválasztottak

A zöld íjász (2012)
Arrow

A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.
Adatlap »
5 hozzászólás
A zöld íjász

The Nine Lives of Chloe King (2011)
The Nine Lives of Chloe King

Celia Thomson nagysikerű könyvsorozata alapján. Chloe King, csakúgy mint minden évben, most is alig várja, hogy édesanyjával és barátaival ünnepelhesse születése napját. Egészen addig a pillanatig, mígnem hirtelen csodás képességekre nem tesz szert és felfedezi, hogy egy különös alak követi minden lépését. A lányzó hamarosan megtudja, hogy egy ősi faj képviselője, akiket az emberek évezredek óta próbálnak kiírtani - és talán maga Chloe az egyetlen esélyük a túlélésre
Adatlap »
0 hozzászólás
The Nine Lives of Chloe King

The Secret Circle (2011)
The Secret Circle


Adatlap »
0 hozzászólás
The Secret Circle

Terepen (2009)
Southland

Nyers és hiteles bepillantást nyerhetünk a Los Angeles-i rendőrség mindennapjaiba, ebben a sorozatban, amit végig speciális kézi kamerával filmeztek, akcióközelből. Malibu tengerpartjaitól, kelet LA utcáin át követhetjük nyomon a zsaruk, a bűnözők, az áldozataik és családjaik nem éppen unalmas életét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Terepen

Knight Rider (2008)
Knight Rider

A Knight Rider egy 2008. februárjában kezdődött sorozat, mely az eredeti Knight Rider sorozat folytatása. A történetben feltűnik egy rövid szerepig David Hasselhoff is, de már csak mellékszereplőként. A főszereplő ugyanis Mike Traceur (Justin Bruening), Michael Knight fia. Mike apja nyomdokaiba lép, ezúttal nem 2000-es, hanem 3000-es Knight modellel. A Knight industries three thousand (Knight művek háromezres) modellel, aki továbbra is KITT névre hallgat. A sorozat az azonos című, 2008-as filmmel indult.
Adatlap »
0 hozzászólás
Knight Rider

Az egység (2006)
The Unit

Az egység egy speciális erő működését mutatja be, ahol a csapat tagjai, magasan képzett katonaként életüket kockáztatva állnak helyt a titkos akciók során. Az életveszélyes helyzetek különleges barátokká formálják őket. Feleségeik is megalapítják saját "egységüket" férjeik támogatására, egy-egy akció során együtt küzdenek a bizonytalansággal és a félelemmel, és segítenek egymásnak hozzászokni az új, titkos életforma okozta stresszhelyzethez.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az egység

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók