Shop
HírekToplista

Rendező

jamie babbit

Supergirl (2015)
Supergirl

Egy DC-s képregény alapján, egy lányról, aki a Krypton bolygón született, és elmenekült onnan annak pusztulásának ideje alatt. A Földön töltött évei alatt megpróbálja titkolni erejét, mely híres unokatestvéréhez mérhető, de 24 éves korában úgy dönt, hogy vállalja azokat és azzá a hőssé válik, akivé a sors szánta. A sorozat National City-ben játszódik, és itt egy szupertitkos ügynökség, ahol Kara, a főhős testvére is dolgozik, alkalmazza őt, hogy segítsen megvédeni a várost mindenféle gonosz fenyegetésektől.
Adatlap »
0 hozzászólás
Supergirl

The Grinder (2015)
The Grinder


Adatlap »
0 hozzászólás
The Grinder

Keresem... (2014)
Looking

Az HBO mozicsatorna saját gyártású sorozata három, a harmincas éveiben járó, San Franciscóban élő homoszexuális barát kalandjait meséli el. A videojáték tervező Patrick (Jonathan Groff) egykori kedvesét eljegyezték, így beleveti magát a társkeresésbe. Agustínnak (Frankie J. Alvarez), a feltörekvő művésznek problémái vannak a monogám kapcsolattal, míg a csapat legidősebb tagja, a pincér Dom (Murray Bartlett) romantikus és szakmai álmai beteljesületlenek maradtak. A három férfi a boldogságot és a szerelmet keresi a szexuálisan nyitott kultúrában.
Adatlap »
0 hozzászólás
Keresem...

Married (2014)
Married


Adatlap »
0 hozzászólás
Married

Szilícium-völgy (2014)
Silicon Valley

A vígjátéksorozat ötlete Mike Judge (Texas királyai, Beavis és Butt-head) fejéből pattant ki. A történet az Egyesült Államok egyik legnagyobb informatikai csúcstechnológiai központjában, a Szilícium-völgyben játszódik. Ott ahol a legsikeresebb emberek élnek, akik a legkevésbé sem képesek kezelni a sikert. A történet a befelé forduló számítógépes programozó, Richard és barátai körül bonyolódik, akik egy hacker hostelben élnek, és arra várnak, hogy mikor jön el a nagy lehetőség a számukra.
Adatlap »
0 hozzászólás
Szilícium-völgy

Brooklyn 99 - Nemszázas körzet (2013)
Brooklyn Nine-Nine

A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt (Andre Braugher) közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is asszisztál. A káoszt csak fokozza, hogy az új vezető döntései nem könnyítik meg a szolgálati szabályzatot igencsak lazán kezelő Peralta életét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet

Bunheads (2012)
Bunheads

Egy Las Vegas-i showtáncosnő története, aki hirtelen felindulásból férjhez megy egy kisvárosi férfihez, és anyósabalettiskolájában vállal munkát.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bunheads

Csajok (2012)
Girls

Hannah huszonnégy éves, két éve fejezte be a főiskolát. A biztonságosnak hitt élete azonban egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, miután a szülei bejelentik, hogy a továbbiakban már nem támogatják anyagilag. A barátnői életében ugyancsak nagy változások várhatók, melynek hatására rengeteg problémával kénytelenek szembenézni. A lányok be akarják bizonyítani, hogy képesek megállni a lábukon.
Adatlap »
0 hozzászólás
Csajok

Go On (2012)
Go On

Feleségének elvesztése után a népszerű sportriportert főnöke csak azzal a feltétellel veszi vissza, ha hajlandó csatlakozni egy terápiás csoporthoz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Go On

Bosszú (2011)
Revenge

Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királynőként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felhőtlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek tűnik, de valójában minden lépése egy tervszerűen felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bosszú

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók