Shop
HírekToplista

Rendező

michael robison

Killjoys (2015)
Killjoys


Adatlap »
0 hozzászólás
Killjoys

Z, mint Zombi (2014)
Z Nation

Bolygónkat egy zombi vírus csaknem teljesen kipusztította. Három évvel az apokalipszist követően egy maroknyi túlélő 2500 mérföldes útra indul: az egyetlen immunis túlélőt, Murphyt kell New Yorkból Kaliforniába, az utolsó, még működő kutatólaborba eljuttatniuk - élve. A férfi vére ugyanis olyan antitesteket tartalmaz, ami a túlélők egyetlen esélye lehet egy ellenszer elkészítésére. Murphy azonban olyan titkokat tud, ami mindannyiuk életét veszélybe sodorhatja.
Adatlap »
0 hozzászólás
Z, mint Zombi

The Originals - A sötétség kora (2013)
The Originals

A nagysikerű Vámpírnaplók spin-offja, amely az első (eredeti) vámpírcsalád életét mutatja be, a már jól ismert 'családfővel', Klausszal az élen. Klaus visszatér New Orleans francia negyedébe, abba a városba, amelyet századokkal ezelőtt segített felépíteni, hogy felújítsa barátságát egykori tanítványával, Marcellel.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Originals - A sötétség kora

A szépség és a szörnyeteg (2012)
Beauty and the Beast

A tinédzser Cathrine Chandlerre és édesanyjára fegyveresek támadnak, és a lánynak végig kell néznie, ahogyan anyját megölik. Cathrine életét csupán egy különös lény közbelépése menti meg.
Adatlap »
2 hozzászólás
A szépség és a szörnyeteg

Level Up (2012)
Level Up


Adatlap »
0 hozzászólás

Nikita (2010)
Nikita

Nikita egy szexi és kíméletlen bérgyilkos, akit egy titkos szervezet mentett meg a halálbüntetés karmaiból. Profi kiképzést kapott, azonban egy idő után egyedüliként megszökik és szervezete, a titkos kormányügynökség ellen fordul, akik tovább folytatják az ifjoncok kiképzését.
Adatlap »
0 hozzászólás
Nikita

Crusoe (2008)
Crusoe

A sorozat, amely Daniel Defoe nagysikerű regénye alapján készült, Robinson Crusoe kalandokkal teli életét eleveníti fel. Crusoe elhatározza, hogy hatalmas hajójával és legénységével együtt elhagyja Angliát, és világkörüli útra indul. Ám a nyílt vízen óriási vihar keletkezik, a hullámok egyre csak erősödnek, és a csapat hajótörést szenved, Crusoe pedig egyetlen túlélőként vetődik partra. Szerencséjére hűséges társra lel megmentőjében, a bennszülött Péntekben, aki később a védelmére kel az angol és a spanyol kalózok ellen is, akik a legendás kincs reményében szállják meg a lakatlannak vélt szigetet.
Adatlap »
0 hozzászólás

A Dresden-akták (2007)
The Dresden Files

A Jim Butcher bestsellere alapján készült bűvös zsarusorozabtan Harry Dresden (Paul Blackthorne), a mindennapi életet élő, ám varázserejű férfi természetfeletti nyomozásait követhetjük figyelemmel. Harryt az teszi különleges képességű nyomozóvá, hogy míg a rendőrkapitányságok tiszteji csupán bűnös emberi cselekedetekként tekintenek az emberrablásokra, gyilkosságokra, addig Harry Dresden a bűnesetek mögöt rejlő gonosz, természetfeletti erőket is látja. A rendőrség megoldatlan, rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetei után nyomozva Dresden sajátos, fanyar humorával is felvértezve száll szembe a sötét erőkkel.
Adatlap »
1 hozzászólás
A Dresden-akták

Painkiller Jane (2007)
Painkiller Jane

Jane Vasco (Kristanna Loken) a rendőrség drogellenes osztályának ügynöke volt, amikor egy bevetés során rájött, az átlagos emberekénél jóval gyorsabban gyógyulnak sebei. Emiatt hamarosan szemet vet rá egy titkos kormányügynökség is, amely genetikailag feljavított egyének levadászására specializálódott.
Adatlap »
0 hozzászólás
Painkiller Jane

Reaper - Démonirtók (2007)
Reaper

Sam kötöttségek nélkül, csak a szórakozásnak él. A főiskolát rég otthagyta, és most egy raktáráruházban dolgozik fura szerzet haverjával, Sockal. Ám 21. születésnapjára nem éppen szokványos ajándékot kap. Megtudja, hogy szülei még világrajövetele előtt eladták lelkét a gonosznak és így a mai naptól a Sátán szolgálatában áll. Feladata nem veszélytelen: a pokolból elszökött démoni lelkeket kell begyűjtenie és visszatoloncolnia az emésztő lángok bugyraiba.
Adatlap »
0 hozzászólás
Reaper - Démonirtók

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók