Shop
HírekToplista

Rendező

michael slovis

Preacher (2016)
Preacher

A tízrészes sorozat Jesse Custer (Dominic Cooper), egy kis texasi városka lelkészének a történetét meséli el. Jesse-t egy természetfeletti lény szállja meg, amely a bűnből és a jóságból született. Amikor Jesse útra kel Istent megkeresni, vele tart a belevaló ex-barátnője, Tulip (Ruth Negga) és egy csavargó ír figura, Cassidy (Joseph Gilgun) is. Egy őrületes világba hajszolják egymást, amelyet a Pokol és a Mennyország figurái laknak, és mindenki e két világ között. Útjukat akadályok, gyilkosok, titkos szervezetek, bukott angyalok kísérik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Preacher

The Path (2016)
The Path


Adatlap »
0 hozzászólás
The Path

Az ember a fellegvárban (2015)
The Man in the High Castle

Philip K. Dick 1962-ben megjelent könyvét Hugo-díjjal jutalmazták, és mindmáig az egyik legjobb alternatív történelmi műként tartják számon, ami egy olyan világban játszódik, ahol a második világháború a német és japán haderők győzelmével végződött.
Adatlap »
1 hozzászólás
Az ember a fellegvárban

Better Call Saul (2015)
Better Call Saul

A Totál szívás előzményeit mutatja be a széria.
Adatlap »
0 hozzászólás
Better Call Saul

Bűnös Chicago (2014)
Chicago P.D.

A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bűnös Chicago

Gracepoint (2014)
Gracepoint


Adatlap »
0 hozzászólás
Gracepoint

The Affair (2014)
The Affair

Történetünk főhőse a nős Noah, aki egy véletlen találkozást követően megismerkedik a szintén házas Allisonnal, aki épp mély gyászba burkolózva próbálja meg feldolgozni gyermeke elvesztését.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Affair

Once Upon a Time in Wonderland (2013)
Once Upon a Time in Wonderland

A viktoriánus Angliában a fiatal és gyönyörű Alice arról mesél, hogy létezik egy különleges, új világ a nyúlüregen túl. Egy láthatatlan macska, egy vízipipázó hernyó, és a beszélő kártyák mindössze csak néhány különös dolog, amelyekkel találkozott eme lehetetlennek tűnő kaland során. A zűrös lányt az orvosai természetesen őrültnek nyilvánítják, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a megfelelő gyógymódot, amellyel megszabadíthatják kényszerképzeteitől. Ám minden jel arra utal, hogy Alice készen áll maga mögött hagyni mindent, különösen a dzsinn fájdalmas emlékét, akibe beleszeretett, és akit örökre elveszített - a sármos és titokzatos Cyrust . Azonban legbelül tudja, hogy ez a világ valódi, és éppen az utolsó pillanatban feltűnik Kör Bubi, valamint a folyton izgő-mozgó Fehér Nyúl, hogy megmentsék őt végzetes sorsától. A frissen alakult triumvirátus együtt vág hát neki Csodaországnak, ahová a nyúlüregen vezet az út, és ahol semmi sem lehetetlen…
Adatlap »
0 hozzászólás
Once Upon a Time in Wonderland

Lángoló Chicago (2012)
Chicago Fire

A drámai akció-sorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést nyújtani, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lángoló Chicago

Sherlock és Watson (2012)
Elementary

Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes (Johnny Lee Miller) könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson (Lucy Liu) közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni
Adatlap »
2 hozzászólás
Sherlock és Watson

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók