Shop
HírekToplista

Sorozat kategória

Rövidfilm

It's Me, Hilary: The Man Who Drew Eloise (2015)
It's Me, Hilary: The Man Who Drew Eloise


Adatlap »
0 hozzászólás
It's Me, Hilary: The Man Who Drew Eloise

Clifford, a nagy piros kutya (2000)
Clifford the Big Red Dog

Clifford magasabb egy kétemeletes háznál és pirosabb a tűzoltóautónál. Minden reggelt derűvel köszönt, hiszen minden nap egy újabb barátság felbukkanását jelentheti. Rajongva szereti ember barátját, Emily Elizabeth-ért, és kutya pajtásait Cleo-t és T-Bone-t is. Clifford habár nagy és piros, de olyan akár bármelyik kutyatársa. Néha bajba keveredik, de legtöbbször csupa vidámság. Igaz barát, aki mindig az igazság mellé áll. Rá mindig lehet számítani, mert bármikor megnevettet, szívesen visz a hátán, sőt, még a kerti munkában is segít, ha kell. Clifford mindig tanul a saját hibáiból és négy manccsal a földön jár - mégha a feje szó szerint a felhők között is van...
Adatlap »
0 hozzászólás

Kipper (1997)
Kipper


Adatlap »
0 hozzászólás

Jakab kandúr kalandjai (1984)
James the Cat

A James kandúr kaladjai egy bohókás állatsereglettel ismerteti meg a gyerekeket. James, az öntelt macska, gazdái vidékre költözését követően, a kényelmes lakás után a kertben kényszerül új életet kezdeni. A kandúr hamar feltalálja magát: ő lesz a helyi diplomata, aki távoli földekre utazik tárgyalni. Legtöbb kalandjában a környék többi állata is részt vesz: Rocky, a hajdanán bokszolóként elhíresült nyúl, Mrs Levender, az ír kígyó, egy patkány család, és Citroen, a francia származású kutya, aki az üzenethordó szerepét tölti be James, és a távolélő Madie nagynéni között. A csapat fontos tagja a rózsaszín, tűzevő sárkány is, akit a nagynéni küldött a cicusnak. A legtöbb állatot nem zavarja James nagyzási hóbortja, de azért sokszor tréfát űznek a macskából.
Adatlap »
0 hozzászólás

Thomas, a gőzmozdony (1984)
Thomas the Tank Engine & Friends

Sodor szigetén az élet sosem unalmas, a megszemélyesített mozdonyok dolgoznak, barátkoznak és persze állandóan izgalmas feladatokat kapnak. Thomasszal, a gőzmozdonnyal és barátaival, Diesellel, James-szel, Gordonnal és Emilyvel minden nap. Az első könyvet 1945-ben írta Rev. W. Awdry anglikán lelkész aki saját kisfia, Christopher szórakoztatására találta ki a sztorikat a beszélő mozdonyokról még 1943-ban. Annyira sikeres lett a sorozat, hogy Christopher folytatta a történetek írását. Thomas minden idők egyik legnépszerűbb karaktere, világszerte 80 millió példányt adtak el Awdry könyvéből. Thomas bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, amikor megépítették minden idők legnagyobb vasútmodelljét, a történet egyik szereplőjét, Jamest.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók