Shop
HírekToplista

Szereplőválogatás

claire simon

Empire (2015)
Empire

A sorozat főszereplője Lucious Lyon (Terrence Howard), a hip-hop koronázatlan királyá. A korábban drogdílerkedésből élő, ám de tehetséges művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire Entertainment nevű lemezkiadó élére, amit azóta is biztos kézzel irányít. De mindez megváltozik, amikor megtudja, hogy súlyos betegsége miatt három éven belül képtelen lesz ellátni feladatait. Luciousnak ki kell választania cégbirodalmának örökösét három fia közül anélkül, hogy még jobban tönkretenné amúgy is széthúzó családját. Terveit azonban fenekestül felforgatja volt felesége Cookie (Taraji P. Henson), aki közel két évtized után szabadul a börtönből, ahol azért ült, mert vállalata a büntetést a drogkereskedelem miatt, amelyből férje karrierjének kezdetét finanszírozták. Ennél fogva most ő is igényt tart a cégre. Ahogy a Lyon család egymásnak esik, érzelmi sakkjátszma kezdődik, amely a család felemelkedéséhez vagy bukásához egyaránt vezethet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Empire

Bűnös Chicago (2014)
Chicago P.D.

A vadonatúj akciófilm-sorozat a Lángoló Chicago mintájára készült, ellenben a rendőrség munkáját kíséri figyelemmel. A chicago-i parancsnokság két részlegen teljesít szolgálatot, azaz külön egységnek számítanak a járőrök, valamint a nyomozók. Egyes bűnügyek közben a szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk a szereplők magánéletébe is, és szembesülhetünk a rendőrök közötti bajtársiassággal, csakúgy, mint az ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bűnös Chicago

Betrayal (2013)
Betrayal

Egy vártalan találkozás a boldogtalan házasságban élő fényképész Sara, és az ügyvéd Jack között viharos románchoz vezet. Sara férje, Drew politikai ambíciókkal rendelkező sikeres ügyész, míg Jack felesége, Elaine főnökének Thacher Karstennek a lánya. Amikor Karsten sógora, Lou iszilkosság áldozata lesz, minden bizonyték arra utal, hogy Karsten fia, T.J. a gyilkos. Jack, a cég vezető jogászának kell őt védei a bíróság előtt, de Sara ügyész férjének épp ilyen nagy port kavaró ügy szükséges ahhoz, hogy politikai karrierje rakétastartot vegyen. Szeretőként már kapcsolatuk elején lehetetlen helyzetben találják magukat - egy gyilkossági nyomozás két ellentétes oldalán
Adatlap »
0 hozzászólás
Betrayal

Lángoló Chicago (2012)
Chicago Fire

A drámai akció-sorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést nyújtani, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lángoló Chicago

Boss (2011)
Boss

Tom Kane polgármester (az alakításáért Golden Globe-díjat kapott Kelsey Grammer) Chicago királya. Birodalmát vasakarattal irányítja, és ennek érvényre juttatásában semmilyen módszertől nem riad vissza, legyen szó csalásról, megvesztegetésről vagy árulásról, de amíg feladatát ilyen hatékonyan teljesíti, Chicago népét nem zavarják ezek az "apróságok". Ám Kane sötét titkot őrizget: agyát olyan betegség fertőzte meg, amely lassanként mindent elvesz tőle - nem bízhat sem a memóriájában, sem a legközelebbi szövetségeseiben, mi több, saját magában sem. Urrá tud-e lenni a kóron vagy pedig elméjével együtt birodalma is darabokra hullik?
Adatlap »
0 hozzászólás
Boss

Detroit 1-8-7 (2010)
Detroit 1-8-7

A Detroitban tevékenykedő gyilkossági nyomozócsoport mindennapjai.
Adatlap »
0 hozzászólás
Detroit 1-8-7

The Beast (2009)
The Beast

Patrick Swayze-t a The Beast című akciósorozatban láthattuk utoljára játszani, melyben Charles Barkert, a rutinos, öregedő FBI ügynököt alakította, aki új és fiatal társát, Ellis Dove-ot (Travis Fimmel) igyekszik felkészíteni a beépített rendőri munka nehézségeire, igencsak sajátos és kemény módszerekkel. Az évek során Charles Barkerbe korábban párszor már belekóstolt a címbeli fenevad, vagyis előfordult, hogy túl közel került a sötét oldalhoz. Emiatt belső nyomozás is folyik ellene, sőt új társát is ezért nevezték ki mellé, amiről a kezdetben persze Barker semmit nem tudott.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Beast

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók