Shop
HírekToplista

Szereplőválogatás

elizabeth barnes

GLOW (2017)
GLOW


Adatlap »
0 hozzászólás
GLOW

Training Day (2017)
Training Day


Adatlap »
0 hozzászólás
Training Day

Beyond (2016)
Beyond


Adatlap »
0 hozzászólás
Beyond

Lucifer (2016)
Lucifer

Ha az alvilág már Lucifer számára is unalmas, akkor az ördög az Angyalok városába megy - és pokolian jó mulatság veszi kezdetét. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése. A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak az ügy, hanem Chloe iránt is mind jobban érdeklődik. A nőre ugyanis láthatóan nem hat a férfi ördögi bája, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések - például a szimpátia - is ostromolnak. Nem is csoda, ha a férfi agyturkászhoz fordul segítségért. Ráadásként a válófélben lévő Chloe férje - a szintén rendőr Dan - sem nézi jó szemmel Lucifer ügyködéseit, és hogy a káosz teljesen legyen, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B. Woodside), hogy győzze meg Lucifert: térjen vissza oda, ahova valóban tartozik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lucifer

The Lottery (2014)
The Lottery


Adatlap »
0 hozzászólás
The Lottery

A szekta (2013)
Cult

Jeff (Matt Davis) testvére rejtélyes eltűnése után elkezd nyomozni egy tv-sorozat után, melynek testvére már-már megszállottja volt és különböző összeesküvés elméletek gyártott mellé. A sorozat körüli gyanús eseményekre felfigyel egy produkciós asszisztens is, Skye (Jessica Lucas). Ketten együtt egyre érdekesebb dolgokra bukkannak, rájönnek, hogy a sorozat és annak rajongói korántsem normálisak, a sorozatban látott halálesetek és gyilkosságok a való életben is egyre inkább felütik a fejüket, sőt idővel az is kiderül, hogy a sorozat alkotója Billy Grimm (Robert Knepper) egy Szektát is alapított, ide gyűjti a "rajongókat".
Adatlap »
0 hozzászólás
A szekta

Fetching - A kutyanapközi (2012)
Fetching

Miután szakított vőlegényével és hátrahagyta jól menő ügyvédi karrierjével, Liza átengedi a terepet régi álmának és spórolt pénzéből megnyitja a Fetching nevű kutyanapközit. A kemény munkának köszönhetően az üzlet egyre népszerűbb a gazdák és a négylábúak körében is, ám mire Liza élete kezdene újra egyenesbe jönni, az érzelmek újra bekavarnak: Liza és egyik munkatársa, Matt között kezd több lenni szimpla munkakapcsolatnál. Azonban jó ötlet épp az egyik alkalmazottjával összejönnie? Főleg akkor, amikor a pénzügyi tanácsadója is randira hívja?
Adatlap »
0 hozzászólás
Fetching - A kutyanapközi

Bosszú (2011)
Revenge

Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királynőként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felhőtlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek tűnik, de valójában minden lépése egy tervszerűen felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bosszú

Miami Trauma (2010)
Miami Medical

A Miami trauma az egyik legújabb kórházsorozat, melynek szereplői azok a sürgősségi osztályon dolgozó orvosok és mentősök, akik a beteggel a trauma elszenvedését követő első 60 percben foglalkoznak, amikor a páciens későbbi esetleges felépülését leginkább befolyásoló döntéseket kell meghozniuk az orvosoknak. Dr. Matthew Proctor új a trauma csapatban, aki békés Maryland-i praxisát hagyta ott a sürgősségiek kedvéért, Dr. Eva Zambrano pedig egy munkamániás sebész, míg Dr. Serena Warren épp csak most került ki az orvosi egyetemről és gyorsan bele kell rázódnia a való életbe. Az agilis Tuck Brody nővér pedig próbál egyensúlyt tartani az orvosok szükségletei és a betegek hozzátartozóinak igényei között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Miami Trauma

Tara alteregói (2009)
United States of Tara

Egy nő. Többszörös személyiség. Steven Spielberg új sorozata, Toni Collette főszereplésével. Tara Gregson, a látszólag hétköznapi külvárosi háziasszony és anya ún. disszociatív személyiségzavarban szenved: néha önmaga, néha „T”, a provokatív tinédzser, aki rövidke farmersortban és a hasat szabadon hagyó, feszülős pólókban parádézik, vagy „Buck”, a sört vedelő és kamionos sapkát viselő vietnami veterán, aki, ha provokálják (ami nála igen könnyen előfordul) erőszakosságra hajlamos, vagy „Alice”, az ötvenes évekbeli, tökéletes háziasszony, aki magas sarkú cipőben és tökéletesen berakott hajjal süti még a pitét is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tara alteregói

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók