Shop
HírekToplista

Szereplőválogatás

junie lowry johnson

Imposters (2017)
Imposters


Adatlap »
0 hozzászólás
Imposters

Az alvilág királynője (2016)
Queen of the South


Adatlap »
0 hozzászólás
Az alvilág királynője

Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016)
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life


Adatlap »
0 hozzászólás
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life

Blood and Oil (2015)
Blood & Oil


Adatlap »
0 hozzászólás
Blood and Oil

Dig (2015)
Dig


Adatlap »
0 hozzászólás
Dig

Suttogók (2015)
The Whispers

A Földet a számunkra legfájóbb módon, a gyermekeinken keresztül megszállják az idegenek. Feltett szándékuk, hogy az akaratlanul őket segítő gyerekek segítségével elpusztítsák az emberiséget. Megindul tehát a versenyfutás az idővel: még az előtt fel kell tudnunk venni a harcot ezzel a láthatatlan ellenséggel, mielőtt túl késő lenne.
Adatlap »
0 hozzászólás
Suttogók

A törvény nevében (2014)
True Detective

A sorozat két zsaruról szól. Martin Hart és Rust Cohle egykor társak voltak, és 17 évvel ezelőtt együtt nyomoztak egy prostituált halála ügyében. Amikor új információ kapcsán meghallgatják őket, felelevenedik a múlt.
Adatlap »
2 hozzászólás
A törvény nevében

Murder in the First (2014)
Murder in the First

Feszültségekkel és cselszövéssel teli krimisorozat, amely egy ügyet boncolgat részletekbe menően egy teljes évadon át, a bűncselekmény elkövetésétől kezdve, a nyomozáson és letartóztatáson, valamint a tárgyaláson keresztül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Murder in the First

The Affair (2014)
The Affair

Történetünk főhőse a nős Noah, aki egy véletlen találkozást követően megismerkedik a szintén házas Allisonnal, aki épp mély gyászba burkolózva próbálja meg feldolgozni gyermeke elvesztését.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Affair

The Night Shift (2014)
The Night Shift

A MASH és a Vészhelyzet egybegyúrva. Volt katonai orvosok szedett-vedett csapata kissé felfkavarja az állóvizet egy San Antonio-i kórház éjszakai ügyeletén. A San Antonio Memorial Kórhában, akik este héttől reggel hétig dolgoznak, egy másik fajhoz tartoznak. Üdv az éjszakai műszakban, ahol minden éjjel hősies küzdelem folyik az emberéletek megmentéséért, és a kórház fennmaradásáért. Miután visszatér Afganisztánból, az adrenalinfüggő TC Callahan úgy gondolta, már mindent látott, de a legnezebb harc még itthon vár rá. TC és laza, éügyeletes orvoskoból álló kis csapata tudja, hogy engedje ki a fáradt gőzt, de amikor életek forognak kockán senki sem teszi náluk jobban a dolgát. Sajnálatos módon az éjszakai műszak is új vezetőt kap, Michael Ragosa személyében, akit jobban érdekel a költségcsökkenté, mint az emberek gyógyítása. De TC még nem találkozott olyan szabállyal, amit ne lehetne megszegni, vagy olyan emberrel, akivel ne merne szembeszállni. És az nyilvánvaló, hogy még volt barátnője, aki a helyettese is egyben, sem képes őt kordában tartani. Ha Ragosa háborút akar... akkor TC-től megkapja.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Night Shift

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:50 Kölyökklub
09:35 BabaKalauz
07:15 A játékos - Fogadás életre-halálra
08:15 A játékos - Fogadás életre-halálra
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Tom és Jerry újabb kalandjai

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók