Shop
HírekToplista

Szereplőválogatás

robin lippin

Kék lagúna: Az ébredés (2012)
Blue Lagoon: The Awakening


Adatlap »
0 hozzászólás

Derült égből család (2010)
Life Unexpected

Az örökbeadott 15 éves Lux eddigi élete során nevelőszülőktől nevelőszülőkig sodródott, míg végül úgy döntött, saját lábára áll. Ám az önállósodáshoz szükséges jogi huzavona során kiderül, hogy biológiai apja a harmincas éveiben járó Nate Bazile, anyja pedig a helyi rádió sztárműsorvezetője, Cate Cassidy. Lux önállósodásában döntő bíró Baze-t és Cate-et jelöli ki a lány gondviselőjéül. A "régi-friss" szülők pedig most megpróbálnak szerető otthont teremteni a lánynak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Derült égből család

Valemont (2009)
Valemont

A sorozat főhőse, Sophie Gracen (akinek a Twilight Bellájához hasonlóan szintén Csuha Bori kölcsönzi a hangját), miután bátyja rejtélyes módon életét veszti, elhatározza, hogy álnéven beiratkozik testvére egyetemére és ő maga deríti fel a furcsa haláleset körüli sötét titkokat. A hátrahagyott üzenetekből Sophie apránként megismeri bátyja rejtélyes életét és a város gondosan őrzött titkait, amelyek őt is veszélybe sodorják...
Adatlap »
0 hozzászólás

South Beach (2006)
South Beach

Brooklyn-i életüket maguk mögött hagyva, a két jó barát, Vincent és Matt úgy döntenek, hogy a kalandokat és a fényűzést hajtva Miamiba utaznak, hogy ott telepedjenek le és megtalálják végre a boldogságot. Matt-nek pedig erről már konkrét elképzelése is van: megkeresni és visszaszerezni az ex-barátnőjét, a csodálatosan szép Arielle-t.
Adatlap »
0 hozzászólás

A médium (2005)
Medium

Az ember génjeibe van kódolva az ismeretlenhez való vonzódás, s így mindannyiunk számára megmagyarázhatatlan kötődést jelentenek a természetfeletti erők. A témához kapcsolódó filmek és sorozatok éppen ezért mindig nagy népszerűségre tesznek szert. A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik. Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját.
Adatlap »
0 hozzászólás
A médium

Szex, hazugság, szerelem (2005)
Sex, Love & Secrets

A sorozat néhány, a Kaliforniai Silver Lake-ben élő fiatalról szól, akik különbözőképpen próbálják leküzdeni az életben rájuk váró akadályokat, miközben összetett emberi kapcsolatok és barátságok szövődnek közöttük. Amikor Hank ráveszi magát, hogy komolyabban is összekösse Rose-zal az életét, a lány múltjából feltűnik valaki, akit Hank sosem szeretett. Ráadásul megjelenik Jolene is, aki valahogy szintén kapcsolódik Rose múltjához.
Adatlap »
0 hozzászólás

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Saved by the Bell: The College Years (1993)
Saved by the Bell: The College Years


Adatlap »
0 hozzászólás

Saved by the Bell: The New Class (1993)
Saved by the Bell: The New Class


Adatlap »
0 hozzászólás

Kaliforniai álom (1992)
California Dreams

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók