Shop
HírekToplista

Szereplőválogatás

sheryl levine

Bizaardvark (2016)
Bizaardvark

A zenés komédia két 12 éves lányról szól, Paige-ről és Frankie-ről, akik mindennapjaikat vicces dalok formájában adják elő és osztják meg a neten annak reményében, hogy egyszer nagy sztárokká válnak majd.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bizaardvark

Freakish (2016)
Freakish


Adatlap »
0 hozzászólás

Jessie (2011)
Jessie

Egy texasi tinédzser New Yorkba költözik, hogy valóra váltsa nagyratörő álmait, és végül bébiszitter lesz egy tehetős négygyerekes családnál.
Adatlap »
0 hozzászólás
Jessie

Sonny, a sztárjelölt (2009)
Sonny with a Chance

A "Sonny, a sztárjelölt" egy hollywoodi produkció kulisszái mögé nyújt betekintést. A tehetséges Alison "Sonny" Munroe vidékről érkezik Los Angelesbe, hogy csatlakozzon a gyerekek és fiatalok által legjobban kedvelt televíziós vígjátéksorozat, a "So Random!" stábjához. Íme, a Disney Csatorna sorozatának hősnője, a tizenéves Sonny Munroe (Demi Lovato), amint betipeg az álmok városába... Sonnyt az a rendkívüli szerencse érte, hogy beválogatták egy felkapott tiniműsor szereplőjének. Hogy-hogy nem, Hollywood nem heveredik nyomban a lába elé, a lánynak derekasan meg kell küzdenie a sikerért: elsősorban is el kell nyernie példaképe és show-béli partnernője, a féltékeny Tawni barátságát, és fölébe kell kerekednie a rivális műsor üdvöskéjének, a jóképű Chad Dylan Coopernek. Sonny nem az a fajta lány, aki megszeppen a goromba fogadtatástól, bűbájos bizakodásával és egyedülálló humorával csakhamar mindenki szívébe belopja magát.
Adatlap »
0 hozzászólás
Sonny, a sztárjelölt

Drake és Josh (2004)
Drake & Josh

Drake Bell és Josh Peck egy iskolába jár, de ennél több közös nincs is bennük, jellemük már nem is lehetne különbözőbb: Drake roppant laza, és csak sodródik az árral, Josh viszont szigorúan szabálykövető egyéniség. Mikor azonban Josh apja és Drake anyja úgy döntenek, hogy összeházasodnak, az addigi iskolatársakból egyszercsak mostohatestvérek lesznek. A 15 éves, intelligens és érzékeny Josh a suliban mindeddig szinte sosem keveredett a csajozós és menő Drake társaságába, most azonban, hogy szüleik egy pár lettek, ők is közös fedél alá kerülnek. A komoly dolgok és kötelező feladatok elől mindig ellógni igyekvő Drake gyorsan rájön, hogy nem is olyan rossz, ha az embernek van egy ilyen mostohatesója. A jóképű zenészpalánta és haladó szívtipró egyre több vagányságba csábítja bele az angyali Josh-t, így mind gyakrabban együtt kerülnek zűrös helyzetekbe. Josh titkos tanácsadó-rovatának köszönhetően Drake végre randizhat a suli legcsinosabb csajával, Drake pedig rengeteg segít abban, hogy Josh lazuljon egy kicsit, és hogy rájöjjön: az élet a házifeladatoknál sokkal izgalmasabb dolgokat is tartogat. Hamarosan mindketten belátják, hogy mindegy, mennyire különbözőek, valahol félúton mégis rengeteg dologban hasonlítanak egymásra - az együtt átélt események pedig szép lassan valódi testvérekké kovácsolják a fiúkat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Drake és Josh

Amanda Show (1999)
The Amanda Show


Adatlap »
0 hozzászólás

Unokatestvérem, Skeeter (1998)
Cousin Skeeter

Bobby átlagos gyereknek mondható, nem az a típus, aki állandóan turpisságokon töri a fejét, és átlépi a megengedett határvonalat. De Bobby élete megváltozik, amint Skeeter, az unokatestvére megjelenik a házban. Skeeter egy igazi fenegyerek, DJ, rap zenész, személyes tanácsadó és titkos ügynök egy személyben. És Bobby-ékhoz költözik New York-ba, hogy Bobby-val és családjával éljen. Skeeter azonban úgy viselkedik, mintha Bobby őrangyala lenne, és Bobby életében mindent a helyére szeretne tenni. Néha ugyan bejönnek az elképzelései, az esetek többségében azonban Bobby azt kívánná, bár soha ne találkozott volna Skeeter-rel.
Adatlap »
0 hozzászólás

Sok hűhó (1994)
All That


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók