Shop
HírekToplista

Vágó

barry l. gold

Ki ez a lány? (2006)
Ugly Betty

Betty Suarez (America Ferrera) nem az a fajta lány, akire a divattervezők gondolnak, amikor ruhát terveznek. Betty külsejének szépsége fordított arányban áll az eszével: xl-es fogszabályzó, Woody Allen-szemüveg és John Lennon-frizura teszi elviselhetetlenné az összképet. De ez is lehet előny, különösen, ha egy nagybefolyású kiadó idős tulajdonosa asszisztenst, nem pedig szexpartnert keres csapodár fia, Daniel (Eric Mabius) mellé, akinek át szeretné adni a világ legolvasottabb divatmagazinjának a vezetését. Merész vállalkozás, hiszen sem Betty, sem pedig Daniel nem járatos a divat világában, amely tele van cápákkal, akik a vesztükre törnek. Ezért hát nincs más választásuk, mint kölcsönös ellenszenvüket félretéve, minden tudásukat bevetni, hogy megakadályozzák a szörnyű bukást.
Adatlap »
0 hozzászólás
Ki ez a lány?

Kyle, a rejtélyes idegen (2006)
Kyle XY

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kyle, a rejtélyes idegen

Related (2005)
Related


Adatlap »
0 hozzászólás

Bazi nagy görög élet (2003)
My Big Fat Greek Life

A Bazi nagy görög lagzi mozifilm folytatásaként a sorozat nem hagy lezáratlan szálakat: a görögországi nászútról hazatért ifjú párt nagylelkű ajándék fogadja - egy családi ház.
Adatlap »
0 hozzászólás

Hilton a farmon! (2003)
The Simple Life

Két mindenki által kedvelt sztár, Lionel Richie lánya, Nicole és Paris Hilton nem hétköznapi helyzetei egy reality műsorban: ez a Hilton a farmon!. A valóságshownak csupán a keretei adottak, az egyes szituációkat az élet írta. A két elkényeztetett sztárnak egy teljes hónapra fel kell cserélniük a sikkes Beverly Hills-i otthonukat egy arkansasi farmra, ahol kénytelenek a saját bőrükön megtanulni, hogy milyen az élet mobiltelefon nélkül és mennyit kell dolgozni a napi betevőért. A lányok természetesen az új környezetben is hűek maradnak önmagukhoz és egy hónap alatt alaposan felforgatják a kicsit több, mint 800 lelket számláló Altus városkájának addig megszokott életét.
Adatlap »
0 hozzászólás

Kémcsajok (2002)
She Spies

Felejtsünk el mindent, amit eddig a kémekről tudtunk: Cassie (Natasha Henstridge), Shane (Natashia Williams) és D.D. (Kristen Miller) triója maga egy, a kormány megbízásából tevékenykedő, önálló "kémügynökség". Ravasz húzásokkal és trükkökkel csípi nyakon a gazfickókat. Cassie elegáns, intelligens és elbűvölő nő. Egyik akciója azonban visszafelé sült el, így választhatott: vezetője lesz egy rosszlányokból álló kémcsapatnak vagy legszebb éveit börtönben tölti. Hozzá csatlakozik a naív D.D., aki úgy töri fel a számítógépeket, mint a mókus a diót. Aztán itt van a kemény, vakmerő és szexi Shane, aki alig várja, hogy egy ollózó rúgással leteríthessen egy rosszfiút.
Adatlap »
0 hozzászólás

Andy Dick Show (2001)
The Andy Dick Show


Adatlap »
0 hozzászólás

Már megint Malcolm (2000)
Malcolm in the Middle

Adott egy család négy végtelenül rossz fiúgyermekkel. Közülük az egyik, Malcolm különösen magas intelligenciával követi el elképesztő csínytevéseit. A Már megint Malcolm a tengerentúlon sorra gyűjtötte be az elismeréseket, összesen hétszer nyert Emmy díjat. Alkotóit pedig több alkalommal jelölték Golden Globe díjra is, köztük a címszerepet játszó Frankie Muniz-t is.
Adatlap »
0 hozzászólás

Survivor (2000)
Survivor


Adatlap »
0 hozzászólás
Survivor

Tengerparti fenegyerek (2000)
Son of the Beach

Malibu Adjacentben, Notch Johnson, a "Világ legjobb Életmentője" és a gyönyörű, de üresfejű életmentőkből álló csapata tartja szemmel a napot és a szörfözőket. Az "Üdvözöljük Malibu Adjacentben" táblán szereplő izmos alak korántsem hasonlít Notchra. Őt a szíve, a kötelességtudata és a több mint 8 millió életmentés tette naggyá, melyet a tengerparton végzett. Viszont emberei tökéletes testtel rendelkeznek: B.J. Cummings, a kedves és megbízható lány, Chip Rommell, a német születésű és Schwarzeneggerre hasonlító pasi, Jamaica St. Croix és Kimberlee Clark, az egyetlen akinek van némi sütnivalója az egész csapatban. Johnsonnak és szexis csapatának minden héten újabb feladatot kell megoldania. Gyilkosságot derítenek fel, drogcsempészekre bukkannak, vagy segítenek egy csinos nőnek, hogy leküzdje a bikini-pántok iránti félelmét.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók